SMART Craiova

Electroputere Parc din Craiova se extinde. Primul cinematograf integral VIP din România, deschis la Craiova

Electroputere Parc Mall urmează să se extindă în perioada următoare. Grupul francez de real estate Catinvest, care a achiziționat Electroputere Parc în toamna anului trecut, va extinde suprafața acestuia cu 9.200 de metri pătrați, unde, printre multe noutăți, va fi deschis primul cinematograf integral VIP din România. Mai mult, grupul a început și construcția unei clădiri independente, care va conecta supermarketul Kaufland de zona existentă de retail, informează agenția Evobrand.

Lucrările de extindere pentru cei 9.200 de metri pătrați sunt deja în desfășurare, iar inaugurarea este planificată pentru primul semestru al anului 2018. Această nouă aripă va găzdui branduri precum Reserved, House, Sinsay și Cropp, care se vor alătura brandurilor existente deja, precum Zara, H&M, LC Waikiki, Berska, Pull&Bear, C&A, Stradivarius, New Yorker, US Polo, Kenvelo, Orsay sau Tom Tailor.

La etaj, vor apărea noi restaurante, terase, magazine, o zonă multifuncțională de divertisment (jocuri electronice și de tip arcade, biliard, bowling, bar cu tematică sportivă etc), precum și primul cinematograf integral VIP din România. Acesta va avea 7 săli de cinema echipate cu scaune rabatabile premium și cu cele mai noi tehnologii (proiectoare Christie 4K, sistem de sunet Vive, ecrane 3D Harkness etc).

Mai mult decât atât, Catinvest a început și construcția unei clădiri independente cu spații mixte. Poziționată între parcarea principală a centrului comercial Electroputere Parc și Kaufland, noua clădire va include o suprafață închiriabilă brută de 12.000 de metri pătrați de spațiu de retail, între care se va regăsi și magazinul de mobilă Kika, dar și o suprafață închiriabilă brută de 15.000 de metri pătrați de birouri de clasa A, pe două etaje superioare, și peste 700 de locuri de parcare subterane. Clădirea va conecta supermarketul Kaufland de zona existentă de retail.

Inaugurarea clădirii cu spații mixte este planificată pentru semestrul al doilea din 2018, întreaga zonă comercială a centrului Electroputere Parc urmând să depășească 110.000 de metri pătrați.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite