SMART Craiova

Teren nou, acte noi, bani noi pentru Spitalul Regional Craiova

Consilierii locali vor avea joi, 26 octombrie, pe masă, la ședința lunară ordinară, un proiect pentru rectificarea bugetului municipiului Craiova. Printre modificări se găsește și alocarea de bani, mai exact a sumei de 50.000 de lei, pentru noile acte ale Spitalului Regional, având în vedere că locul în care acesta urmează să fie construit s-a schimbat.

Noile acte trebuie realizate pentru introducere în intravilan și reglementare urbanistică. „Având în vedere modificarea amplasamentului pe care urmează a fi realizată investiția derulată de către Ministerul Sănătății – „Spitalul Regional Craiova” – din zona cuprinsă între străzile Toamnei, Prelungirea Teilor și Centura Ocolitoare de Nord, într-o zonă situată în extravilanul municipiului Craiova, la Nord de centura ocolitoare, se impune modificarea titulaturii documentației de urbanism PUZ, în funcție de cerințele noului amplasament”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetară.

Spitalul Regional din Craiova ar urma să fie construit, din fonduri europene inclusiv, laolaltă cu Spitalele Regionale din Cluj și din Iași.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite