SMART Craiova

Stadionul, oficial al Primăriei Craiova

Stadionul din Craiova este, de astăzi, al Primăriei, după ce consilierii locali au votat trecerea sa în administrarea municipalității. Totodată, pe ordinea de zi s-a aflat și un punct privind înființarea de posturi pentru stadion. La ședința de îndată a participat și Nicolae Ungureanu, fostă glorie a Craiovei Maxima.

„Noi ne-am făcut datoria în acea perioadă, acum urmează altă generație de jucători care sper să ne calce pe urme”

a spus Ungureanu la începutul ședinței.

Mai mulți consilieri din opoziție au acuzat politizarea evenimentului de inaugurare, graba cu care el a fost organizat, dar și aspecte privind siguranța. Proiectele au trecut, până la urmă, de votul consilierilor.

„Vreau să vă asigurăm că aparatul Primăriei Municipiului Craiova a analizat cu maximă seriozitate și cu rigurozitate tot ce înseamnă posturile care s-au mutat către acest serviciu nou-înființat. Am avut discuții cu fiecare șef de birou, cu fiecare șef de serviciu, cu fiecare direcție în parte, inclusiv eu m-am opus, și domnul secretar poate să vă spună, în a transforma un anumit post din subordinea mea. Am analizat foarte atent această organigramă și vă asigurăm că există bune intenții și că va funcționa foarte bine. Cetățenii nu vor suporta consecințe, nu va fi aglomerație, veți vedea că totul este așa cum trebuie”

a spus, spre finalul ședinței, viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.

Inaugurarea stadionului va avea loc vineri, cu începere de la ora 18:30, cu meciul CS Universitatea Craiova – Slavia Praga.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite