SMART Craiova

Craiovenii de la No Antidote sărbătoresc 10 ani de muzică

Trupa craioveană de rock alternativ No Antidote aniversează, joi, la Charger Classic Bar, 10 ani de activitate pe piața muzicală.

Concertul nu va fi susținut doar de membrii actuali ai formației, ci și de foștii componenți care au răspuns pozitiv invitației de a mai urca din nou pe scenă, alături de Nico, Diana, Andrei, Răzvan și Bogdan, și de a cânta melodiile pe care Antidoții le-au compus de-a lungul timpului.

Nu în ultimul rând, alături de cei cinci și invitații lor va fi și Tiberiu Albu, câștigătorul din iarna lui 2014 a concursului Vocea României. Acesta va susține un concert alături de trupa sa, Fameless.

„Suntem foarte entuziasmați și, personal, sunt foarte fericit că am reușit să ajungem aici, la borna cu numărul zece. A fost un drum greu, dar extrem de frumos, și de abia aștept să ne distrăm împreună joi, alături de toți prietenii noștri”

a spus Bogdan Oprănescu, membru fondator al trupei.

No Antidote a fost înființată în anul 2007, de către Bogdan Oprănescu. Tot atunci, i s-a alăturat și Andrei Zuică, basistul trupei. De-a lungul timpului, s-au produs multe schimbări de componență, stil și sound, însă asta nu a împiedicat cu nimic activitatea trupei.

Actuala componență este plină de energie, imaginație dar mai ales dorință.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite