SMART Craiova

No Antidote, la zece ani. Primul EP al trupei, lansat aseară

Craiovenii de la No Antidote și-au spus, aseară, povestea de zece ani, cu ocazia unui concert special care a avut loc la Charger Classic Bar.

Rând pe rând, pe scenă au urcat majoritatea foștilor componenți ai trupei, care au oferit publicului o călătorie muzicală, din 2007 până astăzi, a ceea ce înseamnă No Antidote.

Cu aceasta ocazie, trupa de rock alternativ a lansat și primul său EP – botezat după melodia „Ploaia grea” -, care conține șapte piese.

„Vreau să mulțumesc celor care au fost alături de noi de-a lungul timpului și celor care au ales să își petreacă seara asta cu noi. Toată lumea care trebuie este aici, acum, și asta ne bucură enorm. A fost un drum greu, ne-am împotmolit, dar mereu ne-am ridicat să o luăm de la capăt. În perioada următoare, urmează să lansăm și un videoclip, după piesa care dă numele albumului, așa că stați pe aproape”

a declarat Bogdan „Tobiță” Oprănescu, membru fondator.

După concertul No Antidote, seara a continuat cu trupa Fameless a lui Tiberiu Albu, câștigătorul Vocii României din decembrie 2014.

No Antidote, la zece ani. Primul EP al trupei, lansat asearăCraiovenii de la No Antidote și-au spus, aseară, povestea de zece ani, cu ocazia unui concert special care a avut loc la Charger Classic Bar.Rând pe rând, pe scenă au urcat majoritatea foștilor componenți ai trupei, care au oferit publicului o călătorie muzicală, din 2007 până astăzi, a ceea ce înseamnă No Antidote.Cu aceasta ocazie, trupa de rock alternativ a lansat și primul său EP – botezat după melodia "Ploaia grea" -, care conține șapte piese."Vreau să mulțumesc celor care au fost alături de noi de-a lungul timpului și celor care au ales să își petreacă seara asta cu noi. Toată lumea care trebuie este aici, acum, și asta ne bucură enorm. A fost un drum greu, ne-am împotmolit, dar mereu ne-am ridicat să o luăm de la capăt. În perioada următoare, urmează să lansăm și un videoclip, după piesa care dă numele albumului, așa că stați pe aproape", a declarat Bogdan "Tobiță" Oprănescu, membru fondator.După concertul No Antidote, seara a continuat cu trupa Fameless a lui Tiberiu Albu, câștigătorul Vocii României din decembrie 2014.(www.smartcraiova.ro – în curând)#10anifărăantidot #ploaiagrea #NoAntidote

Posted by SMART Craiova on 17 Noiembrie 2017

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite