SMART Craiova

Deszăpezirea, asigurată la nivelul municipiului Craiova

Salubritate Craiova a desemnat câștigătorii licitației pentru deszăpezirea Craiovei. R.A.A.D.P.F.L Craiova, S.C. Delta ACM 93 S.A. , Rodali Cargo S.R.L. și A-Z System S.R.L. vor asigura, alături de S.C. Salubritate Craiova S.R.L., utilajele necesare deszăpezirii căilor publice din Craiova în iarna 2017-2018, pentru opt din cele zece loturi scoase la licitație.

Cele opt acorduri cadru vor fi încheiate pe o perioadă de cinci luni (15 noiembrie 2017-15 martie 2018). Alături de vehiculele industriale închiriate, menținerea în stare de funcțiune a căilor publice din Craiova va fi asigurată și de cele 37 utilaje ale S.C. Salubritate Craiova S.R.L.

Procedura a fost anulată în cazul celorlalte două loturi scoase la licitație, întrucât nu au fost depuse oferte. S.C. Salubritate Craiova S.R.L. va relua demersurile pentru acoperirea loturilor rămase neatribuite.

În ceea ce privește aprovizionarea cu material antiderapant, în prezent, SC Salubritate Craiova SRL are în stoc 867,88 tone de sare, urmând a achiziționa, în baza unui acord cadru încheiat în cursul anului 2016, alte 3500 de tone. De asemenea, 523,46 metri cubi de nisip și 10,28 tone de clorură de calciu se află în acest moment în magazia societății.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite