SMART Craiova

Patru câini adoptați și o tonă de hrană donată, la târgul de adopții „Și eu cred în Moș Crăciun”

Patru câini au fost adoptați astăzi de la adăpostul canin de la Breasta, cu ocazia târgului de adopții „Și eu cred în Moș Crăciun”, organizat deja de câțiva ani de către Salubritate Craiova și Asociația „Viața Animalelor”.

Totodată, persoanele care au venit la adăpost, astăzi, între orele 10.00 și 14.30, au ales să facă și donații constând în hrană pentru patrupedele cazate aici. În total, o tonă de hrană pentru animale a fost donată.

Procesul de adopție la adăpostul canin de la Breasta este gratuit, iar în cazul câinilor care au stat aici mai mult de șapte zile lucrătoare și au fost deja sterilizați, aceștia pot fi adoptați pe loc. Cei ce doresc să adopte un câine trebuie doar să vină la adăpost cu un act de identitate și să își aleagă prietenul necuvântător pe care îl vor lua acasă.

Adăpostul este deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta, duminica și în zilele declarate sărbători legale, între 11.00 și 13.00. Câinii disponibili pentru adopție pot fi văzuți și pe site-ul oficial al adăpostului.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite