SMART Craiova

Tariful la gunoi va creşte de la 1 ianuarie

Preţul plătit de craioveni pentru depozitarea deşeurilor la groapa de gunoi de la Mofleni, administrată de Eco Sud, va creşte începând cu data de 1 ianuarie. Faţă de tariful plătit în momentul de faţă, de 7,85 de lei de persoană, noul preţ va fi de 8,19 lei de persoană, cu 0,34 de lei mai mult.

În ceea ce priveşte persoanele juridice, acestea vor plăti mai mult cu 3,4 lei pe metrul cub.

Proiectul de hotărâre nu a fost considerat oportun de către consilierii de opoziţie, astfel că, la început, aceştia au încercat să îl retragă de pe ordinea de zi, însă fără succes.

Majorarea tarifului la gunoi este solicitată de către Eco Sud de peste un an, însă în acest moment executivul a considerat fundamentată cererea şi a supus această solicitare votului consilierilor locali.

În ciuda atmosferei destul de tensionate de la şedinţă, elevi ai Liceului de Arte „Marin Sorescu” şi ai Şcolii Româno-Britanice au deschis această ultimă întâlnire a consilierilor locali cu un scurt recital de colinde, care a mai destins atmosfera.

Elevi ai Liceului de Arte "Marin Sorescu" și ai Școlii Româno-Britanice au deschis ședința festivă a Consiliului Local.#vinecraciunul #sarbatori #lamultiani

Posted by SMART Craiova on 21 Decembrie 2017

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite