SMART Craiova

150 de locuri de muncă sezoniere în agricultură în Spania

Doljenii care doresc să muncească în domeniul agricol în străinătate au și în acest an această șansă. Eures România oferă 150 locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol, în provincia Lleida.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă care vor lucra în câmp (la cules de fructe, la curăţat pomi), sau în fabrică (la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole). Sunt disponibile 100 de locuri de muncă pentru femei pentru munca în câmp şi ambalat în depozit și 50 de locuri de muncă pentru bărbaţi pentru munca în camp (un şofer autobuz pentru transportul lucrătorilor la locul de muncă categoria D; doi şoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit – categoria C+E şi atestat şi doi tractorişti.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră (pentru munca în câmp) şi 5,96 euro brut/oră (pentru munca în fabrică). Contractul de muncă va fi încheiat în perioada aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite