SMART Craiova

Craiova – Dinamo pe Oblemenco, în sferturile Cupei României

Joi dimineață a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. Universitatea Craiova va disputa derbyul acestei faze a competiției în compania echipei Dinamo București, echipă cu care de altfel elevii lui Mangia vor relua meciurile oficiale din 2018 și în campionat.

Meciul cu Dinamo din sferturile Cupei va fi cu siguranță unul frumos, un meci important pentru noi, atât prin prisma adversarului, dar și pentru că ne dorim să ne calificăm mai departe în această competiție. Mă bucur foarte mult că jucăm acasă în fața suporterilor noștri care cu siguranță vor face o atmosferă foarte frumoasă”

a declarat Devis Mangia, antrenorul echipei Universitatea Craiova.

Sfertul de finală se va disputa într-o singură manșă, și va avea loc la Craiova, pe noul stadion Ion Oblemenco, în perioada 27 februarie – 1 martie, data exactă urmând a fi comunicată.
Și în ediția trecută a competiției cele două echipe s-au întâlnit tot in sferturile de finală, atunci când echipa condusă la acea vreme de Gigi Mulțescu s-a calificat la Severin în urma loviturilor de la 11 metri, cu scorul de 6-5.

Celelalte 3 partide din sferturile Cupei României sunt Poli Iași – FC Botoșani, AFC Hermannstadt – FCSB și Gaz Metan Mediaş – Astra.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite