SMART Craiova

Lucrările la cantina Universității din Craiova, finalizate. Ultimele echipamente și autorizațiile, pașii rămași până la inaugurare

Universitatea din Craiova urmează să aibă, în incinta sa, o cantină studențească. Proiectul construirii acestei cantine se află pe masa conducerii încă din anul 2015. La acea perioadă, Cristian Stanciu, directorul Departamentului Relaţii Publice şi Imagine Academică al Universității din Craiova, spunea că în aproximativ doi ani se va inaugura acest spațiu.

Un răspuns despre stadiul lucrărilor la acest moment, în urma unei solicitări făcute de SMART Craiova, a venit de la directorul Direcției Patrimoniu și Investiții, ing. Crina Dondera.

La această dată, lucrările de la cantina din incinta Universității din Craiova sunt finalizate. Dotarea acesteia cu echipamente este realizată în proporție de 95%, mai sunt de realizat tubulatura și coșul de evacuare aburi hotă. Tubulatura și coșul de evacuare aburi hotă se vor monta în aproximativ trei săptămâni.”

Cantina este construită în zona fostului Decanat al Facultăţii de Litere, se întinde pe o suprafaţă de 870 de metri pătraţi și are o capacitate de 80-100 de locuri.

Lucrările durează de mai bine de doi ani, astfel că ing. Crina Dondera, a explicat și cauza întârzierii acestora, aceasta fiind datorată unor erori din fișa tehnică a hotei și fișa tehnică a ventilatorului de exhaustare bucătărie.

Acest proiect este unul care implică sume importante de bani, aproximativ trei milioane de lei, dar implică, de asemenea, și obținerea avizelor.

La această dată, se fac demersuri pentru obținerea autorizațiilor necesare conform legislației în vigoare, în vederea funcționării ca o cantină, respectiv: autorizație de funcționare – Direcția de Sănătate Publică, autorizație de securitate la incendiu – Inspectoratul Situații de Urgență Dolj. Întocmirea documentațiilor tehnice în vederea obținerii autorizațiilor necesare a fost demarată imediat după recepția la terminarea lucrărilor, în luna noiembrie”

conform celor spuse de ing. Crina Dondera.

În legătură cu inaugurarea cantinei studențești, directorul Direcției Patrimoniu și investiții spune că aceasta va avea loc imediat după obținerea autorizațiilor mai sus menționate.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite