SMART Craiova

Ateliere creative pentru copii, în vacanța intersemestrială

Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” dă o nouă întâlnire copiilor, săptămâna viitoare, în vacanța intersemestrială. Actorii Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Cosmin Dolea, Daniel Mirea sunt cei care vor deschide universul creativ al teatrului de animație pentru copii.

Astfel, în perioada 5 – 9 februarie 2018, se vor desfășura ateliere de teatru interactiv, cu trei serii a câte 50 de minute fiecare, derulate în intervalul orar 10:00 – 13:00, în Sala Studio. Prețul pentru un atelier este de 5 lei / persoană.

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului „Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.

Luni, 5 februarie & Miercuri, 7 februarie
10:00 – 13:00 / trei serii / 50 minute fiecare atelier
„Exerciții – poezii pentru cei mai mici copii“, coord. Ionica Dobrescu șiDaniel Mirea
Cei doi actori le vor prezenta copiilor, cu ajutorul păpușilor, tehnici de rostire și pronunție și îi vor învăța să se exprime prin intermediul poeziilor, pe ritmul muzicii și prin improvizație.

Marți, 6 februarie & Vineri, 9 februarie
10:00 – 13:00 / trei serii / 50 minute fiecare atelier
„Întâlnire cu povestea“ – teatru interactiv, coord. Adriana Ioncu și Cosmin Dolea
Actorii vor media întâlnirea copiilor cu păpușile care spun povești la teatru, le vor dezvălui din tainele mâinuirii și îi vor însoți în călătoria magică prin lumea poveștilor – spectacol.

Joi, 8 februarie
10:00 – 13:00 / trei serii / 50 minute fiecare atelier
„Dansul zodiilor“, coord. Alla Cebotari
Muzică, ritm, cunoaștere, curiozități legate de sistemul solar, ghicitori în care protagoniste sunt planetele, vor da contur atelierului coordonat de actrița Alla Cebotari.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite