SMART Craiova

SCM-U Craiova pregătește surprize mari pentru suporteri

În Bănie la SCM U Craiova, a revenit tehnicianul Hadar, a semnat Sebastian Ionescu iar echipei s-a alăturat un sponsor important.

Antrenorul Rami Hadar a revenit la echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova Craiova. Tot ca noutăți, Sebastian Ionescu este cel mai recent transfer al echipei craiovene, iar noul sponsor al echipei este Grand Hotel Minerva Băile Herculane.

Antrenorul israelian Rami Hadar a revenit la echipa de baschet masculin SCM U Craiova, după ce la începutul lunii decembrie a fost nevoit să părăsească echipa olteană, deoarece nu a mai avut viză de ședere în România. Extrem de fericit că a revenit în Bănie, tehnicianul oltenilor a mărturisit că este pregătit să lupte cu echipa pentru ocuparea unui loc de play-off.

Am găsit echipa în formă bună și avem speranțe că vom realiza numărul de victorii pentru a reintra în competiție și să reușim să ne clasăm pe o poziție bună. Am păstrat legătura cu staff-ul echipei în fiecare zi, după fiecare partidă disputată și cred că au făcut o treabă foarte bună. Ne vom antrena în Craiova până duminică, iar săptămâna viitoare vom disputa două partide în Bulgaria, împotriva lui Balkan Botevgrad. Ne vom întoarce în țară marți pentru a ne pregăti pentru prima partidă contra Dinamo București care va avea loc pe data de 3 martie, la București. Apoi ne așteaptă un meci dificil contra Sibiului pe data de 7 martie. În această perioadă recunosc că am avut și alte oferte, însă clubul a dat dovadă de fair-play față de mine și mi-a fost foarte clar că mă voi întoarce. Din această cauză nu am dat curs niciunei alte oferte. Este foarte important pentru mine să fiu loial acestui club. Am fost în permanență în contact cu Marius Toma, cu antrenorul Todorov și am aprobat totul, inclusiv transferurile făcute în perioada în care eu nu am fost aici”

a spus Rami Hadar.

Sebastian Ionescu este cel mai recent transfer al echipei craiovene. Tânărul jucător născut în Craiova a început baschetul la CSS, apoi a jucat la diferite echipe din țară. La Craiova vine de la CSM CSU Oradea.

Sunt foarte pozitiv și sper să atingem obiectivul pe care ni l-am propus, pozițiile 1-8 și de ce nu 1-6. Mi-am dorit foarte mult să vin aici. Am fost foarte fericit că pot să joc pentru echipa orașului natal, ceea ce este o foarte mare bucurie pentru mine. Pot să spun că-mi stă bine în albastru. Știu jucătorii, le știu calitățile, știu antrenorii din această ligă, am avut ocazia să joc cu unii dintre ei la lotul național, cu Radu Vîrna, Orbeanu, și pe restul să îi cunosc din teren. Obiectivul meu ca jucător este să reușesc și dacă aduc onoare orașului sunt foarte încântat. Trebuie văzut cum mă acomodez în următoarele luni și după vorbim clar despre o renegociere. De fiecare dată când veneam și jucam la Craiova și auzeam imnul și cum striga galerie, pot spune că mi se făcea pielea de găină. Abia aștept să începem meciurile, mai ales pe cele de acasă. Dacă totul decurge cum trebuie chiar aș vrea să reușesc să obțin banderola de căpitan al echipei și să reușim să punem Craiova undeva mai sus în clasament”

a declarat Sebastian Ionescu.

Managerul echipei de baschet, Marius Toma a mărturisit că nu dorește să pună o presiune extrem de mare pe umerii echipei încă de la început, însă are încredere în jucătorii săi, în staff-ul pe care îl coordonează.
“Teama mea este să nu punem o greutate prea mare pe umerii echipei și să vorbim de Top 6. S-ar putea ca datorită acestei presiuni să avem anumite rateuri din punct de vedere ale programării și strategiei. Noi tot timpul am discutat de Play-off. Lipsa lui Rami a cauzat probleme directe și indirecte. Directorul tehnic, Todorov, a avut o înțelegere cu clubul nostru pe o perioadă determinată. Este un bun prieten al meu și îi mulțumesc pentru sprijinul pe care ni l-a acordat. În acest moment am înțeles că ocupă această funcție la Levski LukOil Sofia”.
Parteneriatul semnatde curând cu sponsorul Grand Hotel Minerva Băile Herculane este unul extrem de important pentru echipa de baschet.

Este debutul unui parteneriat de succes. Similitudinea dintre noi, Grand resort Minerva și SCM U Craiova este performanța și succesul. Este prima colaborare a noastră cu o echipă sportivă. Este o strânsă legătură între conducerea companiei și SCM U Craiova. Parteneriatul, sponsorizarea este în bani și se întinde pe durata întregului an calendaristic 2018. Cu siguranță vom investi și pe viitor și vom ține cont de performanțele obținute. Este un domeniu în care vrem să investim și să susținem”

a declarat Cătălina Iovan – assistent manager al hotelului Minerva Grand Hotel Resort and Spa, din stațiunea Băile Herculane.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite