SMART Craiova

‎Lecții de viață de la copii – concert caritabil pentru un băiat aflat în nevoie

Centrul Misionar-Educativ al Parohiei Oota – Craiova împreună cu Asociația ACCES Oltenia au organizat duminică seara, în sala de festivități a Centrului pentru persoane vârstnice „Renașterea”, a doua ediție a concertului caritabil ”Ghiocelul mamei”.

Participanții au avut posibilitatea să achiziționeze mărțișoare și ornamente florale realizate de copii în cadrul orelor petrecute la Centrul Misionar -Educativ al Parohiei. Toate fondurile obținute vor fi direcționate pentru susținerea tratamentului lui Mihai, un băiețel de zece ani, din Craiova, diagnosticat cu o formă rară de imunodeficiență, sindromul Hiper IgM (deficit de CD 40 ligand). Copilul este dependent de imunoglobulină, substanță care îi întăreşte organismul şi îl protejează de infecţiile ce îi pot fi fatale.

Voluntarii ACCES împreună cu copiii din cadrul Centrului Misionar au prezentat celor prezenți un spectacol impresionant dedicat mamei. Concertul s-a încheiat cu cântece patriotice dedicate Centenarului Marii Uniri.

Colaborarea cu ACCES Oltenia începută în urmă cu un an și jumăte s-a materializat în acțiuni și evenimente extraordinare, atât culturale, cât și educative sau sociale. Voluntarii ACCES au lucrat cu copiii centrului nostru, ne-au ajutat la toate activitățile întreprinse. Concertul caritabil este încă o dovadă în plus a faptului că împreună putem realiza acțiuni impresionante, prin multă muncă, talent și implicare. Am ținut foarte mult ca toți copiii implicați în acest proiect să vadă finalitatea muncii lor, urmând astfel toate etapele unei astfel de acțiuni: confecționarea de mărțișoare, comercializarea lor, numărarea banilor pe care urmează să îi donăm familiei lui Mihai”

a spus preotul Bogdan Trifu, coordonatorul Centrului Misionar-Educativ al Parohiei Oota.

În urma vânzării de mărțișoare și ornamente florale, s-a strâns suma de 3.800 de lei, bani care vor ajunge la băiatul de 10 ani care are nevoie de sprijin!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite