SMART Craiova

Modă pentru educație – Expoziție cu vânzare pentru copiii fără posibilități

Sfârșitul acesta de săptămână îi invită pe craiovenii pasionați de modă – și nu numai – să contribuie atât la pasiunea lor, cât și la binele unor copii fără prea multe șanse la educație.

Fiorela Costea, tânăra pasionată de modă, a cărei poveste v-am prezentat-o în SMART Craiova, a decis să organizeze o expoziție cu vânzare, în colaborare cu Asociația „Life is Better with Friends”, pentru a strânge fonduri pentru câteva zeci de copii fără șanse prea mari la educație. Alături de ea au decis să contribuie o mulțime de designeri locali, care și-au donat piesele vestimentare și accesoriile pentru o cauză nobilă: aceea de a ajuta tineri ce riscă să nu atingă gradul de performanță corespunzator inteligenței si talentului lor, din cauza posibilităților financiare precare pe care le au.

Expoziția „Fashion for Education” va avea loc sâmbătă, 3 martie, între orele 14:00 și 19:00, la Trend Studio Lounge&Coffee (str. Madona Dudu, Bl.1-3-5, parter), iar banii strânși în urma evenimentului se vor materializa în ateliere educaționale dedicate copiilor din Asociația „Life is Better with Friends”.

Este vorba despre 53 de copii din județul Dolj, din cadrul asociației, dintre care majoritatea provin din familii monoparentale. Banii strânși se vor materializa în ateliere educaționale, psihoterapie, NLP (programare neurolingvistică – n.r.), pictură, engleză etc.)”

a declarat Fiorela Costea, organizator al evenimentului.

Toți cei implicați – designeri, colaboratori si echipa de realizare a proiectului – sunt implicați pro-bono in susținerea cauzei. Designerii care participă cu creațiile lor la evenimente sunt Ava Frid, Maliq, Lui by Luiza, Daphne, BB Bracelets, Pink Petal, Events Boutique, No by Miss No, Adina Stanciu Designes, Mihaela Birceanu, Style Affairs, Stanciu Elena, Enigma Design, Gal’a Couture, Adina Șerban, Andra Țoe.T-Shirts.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite