SMART Craiova

Craiovenii și-au amintit să spună „mulțumesc”. 300 de scrisori caligrafice, „livrate” pe un traseu al RAT Craiova

Craovenii care au circulat, astăzi, pe traseul E1T al RAT Craiova au fost întâmpinați cu mesaje pozitive și cu zâmbete. Scrisorile călătoare, caligrafice și lipite cu sigiliu, realizate de Livrez Dragoste – Atelier de scrisori, au ajuns pentru al doilea an consecutiv în Bănie, în urma unui proiect susținut de Kaufland România.

Fiecare călător de pe traseu a primit câte o astfel de scrisoare, acestea având mesaje care te îndeamnă să fii mai bun cu ceilalți, amintindu-ți să fii și recunoscător pentru lucrurile mici.

Evenimentul de astăzi este deja la a doua ediție, am fost anul trecut și am pus scrisori într-un tramvai, iar anul acesta ne-am întors cu 300 de scrisori pe care le punem în autobuzul E1T, cu scopul de a-i motiva pe oameni să spună „mulțumesc” mai des și chiar „mulțumesc” unui om necunoscut. Scrisorile conțin fix acest mesaj. Când ai spus ultima dată mulțumesc și pentru ce ai spune, de fapt”

a explicat Cristina Dobrescu, fondator al proiectului.

Craiovenii, mai tineri sau mai în vârstă, au zâmbit la vederea scrisorilor și și-au amintit, cu ocazia asta, de lucrurile simple, dar însemnate, din viață.

Inițiativa datează din 2016, în tramvaie, trei rute de metrou, trenuri, avion, autobuzuri și autobuz turistic, din București, Brașov, Alba Iulia, Iași, Baia Mare, Constanța, ajungând până la Mocănița, livrând peste 7.000 de scrisori-surpriză.

Proiectul are un succes foarte mare. Am decorat foarte multe mijloace de transport în București și după ne-am mutat în celelalte orașe. Impactul este unul foarte mare. Oamenii ne scriu și ne mulțumesc pentru scrisorile pe care le găsesc în autobuze, tramvaie, depinde de spațiu. Plecăm astăzi, pentru că mâine avem un eveniment în Timișoara, iar pe 8 martie, la Oradea. În total, 900 de scrisori într-o săptămână”

a mai spus Cristina Dobrescu.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite