SMART Craiova

Caravana de informare a proiectului „Antreprenoriat urban: de la start-up, la afacere sustenabilă”, la Craiova

„Antreprenoriat urban: de la start-up, la afacere sustenabilă” este unul dintre proiectele importante pe care Primaserv, în parteneriat cu Asociația Econyouth, le desfășoară în această perioadă. Proiectul are o importanță majoră pentru societate și constă în dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea Sud-Vest Oltenia prin stimularea ocupării pe cont propriu și sprijinirea inițiativei antreprenoriale în rândul a 375 de persoane fizice, care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban.

În cadrul caravanei de informare, care a avut loc miercuri, 21 martie, în incinta Universității din Craiova, Aula Mihai I, Ștefănescu Dragotă Silviu-Cristian (manager de proiect) a vorbit despre dezvoltarea rețelei de antreprenori. Managerul proiectului i-a îndemnat pe cei prezenți, o bună parte dintre aceștia reprezentați de studenți, să aplice pentru proiectul care, speră el, să aducă Oltenia pe locul I în domeniul antreprenoriatului.

La prezidiu s-au aflat și Andreea Ciobanu (Președinte Asociației Econyouth), precum și Gabriel Bărăgan (Expert Campanie Informare, Selecție și Comunicare Grup Țintă). Andreea Ciobanu a prezentat în amănunt proiectul și a rugat ca la sfârșit să se adreseze întrebări pentru buna înțelegere a temei subiectului.

În cadrul proiectului, dumneavoastră vă puteți înscrie în baza unui dosar pe care îl puteți depune la sediul firmei noastre între orele 08:00-16:00 și 16:30-19:30. Dosarele vor fi validate doar dacă acestea vor fi corect completate. Fiecare persoană care va veni să își depună dosarul, va primi un bon de înregistrare cu numele și data la care a sosit, întrucât criteriul de selecție este primul venit, primul servit”,

a precizat Gabriel Bărăgan.

Dosarul pentru selecția în grupul țintă este necesar să conțină: Formular de înregistrare grup țintă, copie a cărții de identitate, copie a certificatului de naștere, copie a certificatului de căsătorie (dacă este cazul), copie a actelor de studiu, Curriculum Vitae în format Europass, acord de utilizare a datelor personale, precum și o serie de declarații care se completează în momentul depunerii actelor menționate mai sus.

În ultimele două luni au mai avut loc alte trei caravane în județele: Olt, Mehedinți și Gorj, iar ultima dintre acestea este în Județul Vâlcea.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite