SMART Craiova

Cei mai cool designeri români își dau întâlnire la Craiova!

Eli Adam, consultant de imagine și stil, vă invită în acest weekend să vă bucurați de primăvară, la cel mai cool eveniment de lifestyle și fashion din orașul nostru: Târgul de design vestimentar și accesorii „Cool hunting afFAIRs”, ediția a IX-a.

Coolhunting aFFAIRs este singurul eveniment ce promovează designeri și branduri autohtone, haine și accesorii de autor.

Avem multe surprize pentru iubitoarele de fashion. Avem invitați speciali, designeri din București: IE Clothing / Emilia Tudoran&Iulia Ghenea, dar și designeri locali noi: DiQueen by Diana Design, Mona Vidu – textile pictate manual. Așa cum v-am obișnuit deja vom desfășura și o acțiune caritabilă – în parteneriat cu asociația Life is Better with Friends. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru a răspunde invitației noastre, pentru o primăvară cu stil!”

a spus Eli Adam, organizatoarea evenimentului.

Mona Vidu pregătește pentru acest weekend de coolhunting afFAIRs haine și accesorii pictate manual. Fiecare piesă pictată de Mona poate deveni elementul principal în garderoba de primăvară/vară a fiecărei doamne. Colecția sa are influențe de african print și motive florale abstracte, în culori vibrante și texturi bine alese.

AVA FRID se adresează femeilor fermecătoare, chic, care doresc să își redescopere frumusețea și feminitatea într-o manieră dinamică, practică, dar mai ales stilată cu reinterpretarea clasicului, design inteligent, țesături și croieli de înaltă calitate, tradiție și modernitate, statut și rafinament. Manufactura Roxanei vă așteaptă cu cele mai frumoase și alese flori lucrate manual. Elena Stanciu vă invită să vă bucurați de creațiile ei primăvăratice, de țesături, design-ul modern și imprimeurile colorate. IE Clothing – Emilia Tudoran & Iulia Ghenea pun în valoare portul tradițional românesc, prin reîntoarcerea la rădăcini, semnificând dorința de autenticitate, de exprimare a propriei identități, de punere în valoare a aspectelor tradiționale nemodificate de trecerea timpului.

Târgul de design vestimentar și accesorii „Cool hunting afFAIRs” este un proiect inedit, primul și singurul de acest gen din Craiova și întreaga regiune a Olteniei, care aduce stilul, eleganța și inovația în prim plan. Târgul, aflat deja la cea de-a IX-a ediție, va avea loc în acest weekend, pe 31 martie și 1 aprilie, la Charger Classic Bar, strada Olteț, nr. 16 (în Centrul Vechi).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite