SMART Craiova

Peste 500 de locuri de muncă vacante la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate pe data de 20 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 09.00.

Până pe data de 10 aprilie 2018, reprezentanții AJOFM Dolj au contactatat 85 agenţi economici, 19 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante.

În urma centralizării datelor din ofertele transmise de angajatori, până la data menţionată mai sus, a rezultat un număr de 530 locuri de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei astfel: 33 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (inginer CCIA, inginer de siatem, inginer reţele electrice, inginer electroenergetică,economist, programator, subinginer CCIA). 497 locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii superioare în domenii de activitate cum sunt: construcţii, transporturi,servicii în tehnologia informaţiei, telecomunicaţii,comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, industria alimentară (fabricare produse de brutărie şi produse făinoase), industria prelucrătoare (prelucrarea lemnului, instalare maşini şi echipamente industriale), activităţi de contractere pe baze temporare a personalului”

a spus Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt la AJOFM Dolj.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acțiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituție din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@dj.anofm.ro, aneta.badulescu@dj.anofm.ro sau pe fax 0351 / 401.557, până pe data de 19.04.2018.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite