SMART Craiova

Partida dintre SCM Craiova și Kastamonu Belediyesi CSG va putea fi văzută și de pe esplanada Sălii Polivalente

Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că sâmbătă, 14.04.2018, începând cu ora 16.30, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanada Sălii Polivalente, intrarea dinspre benzinărie, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din semifinala Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Kastamonu Belediyesi GSK din Turcia, partidă decisivă pentru calificarea în ultimul act al competiției.

Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner, face painting, materiale promoționale și multe alte surprize.

Partida de sâmbătă poate rescrie istoria handbalului din Craiova, prin prima calificare a unei echipe din Bănie într-o finală de cupă europeană.

Bănia retrăiește astfel un nou moment istoric, primul de asemenea anvergură după semifinala Universității Craiova din Cupa UEFA, la fotbal, din anul 1983 contra portughezilor de la Benfica Lisabona.

Șansele de accedere în marea finală a fetelor de la SCM Craiova sunt foarte mari, după ce, în partida tur, disputată în Turcia, în urmă cu o săptămână, echipa din Bănie a reușit să învingă cu scorul de 23 – 22.

De asemenea, meciul va putea fi urmărit și pe ecranele din incinta stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova.

Serviciul Imagine – Primăria Craiova

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite