SMART Craiova

Studenții Facultății de Mecanică, din nou pe podium

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova s-a clasat pe locul al II-lea la competiția monoposturilor cu propulsie termică, precum şi la cea pentru monoposturile cu propulsie electrică la competiția internațională Kart Low Cost – K.L.C.2018.

Echipele constituite din studenții: Baica Cristian, Boboc Ștefan, Budică Mihai, Butaru Marius, Cojocaru Valentin, Golu Ovidiu, Iacob Dan, Pasă Mihai, Popa Elena, Nițu Elvis și Radu Laurențiu au fost coordonate de prof. univ. dr. ing. Ilie DUMITRU alături de conf. univ. dr. ing. Laurențiu RACILĂ (responsabil proiect 2), șef. lucr. univ. dr. ing. Dragoș TUTUNEA (responsabil proiect 3) și de asist. univ. dr. ing. Alexandru Mihai DIMA, respectiv asist. cercet. dr. ing. Lucian MATEI (responsabili proiect 1). La ediția din acest an au concurat 12 echipe din universități din România și Franța, studenții prezentându-și în concurs creațiile și soluțiile termice, respectiv electrice.

Facultatea de Mecanică, furnizor de alternative pentru automobilul de mâine
Reprezentanții Facultății de Mecanică din Craiova au condus în proba de proiect tehnic cu propulsie termică (abordarea profesională devenind o certitudine, după ce și la ediția precedentă de la Magny Cours au ocupat aceeași poziție), în calificări la curse, în probele de sprint și slalom.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite