SMART Craiova

SCM Craiova a revenit pe locul doi în Liga Florilor. Încă un pas până la titlul de vicecampioană

Seria victoriilor obținute de handbalistele SCM Craiova continuă. Handbalistele de la SCM Craiova au revenit astăzi pe locul doi în Liga Florilor.

Jucătoarele au obținut o nouă victorie, pe teren propriu, contra echipei Corona Brașov. Scorul la pauză a fost de 17-10, partida încheindu-se cu scorul 30-23. În repriza secundă au evoluat și junioarele Lorena Stoican și Cristina Lung.

Mă bucură victoria de astăzi. Sunt îngrijorat de starea de sănătate a sportivelor. Au muncit un an de zile, le-am ținut în picioare și îmi doresc să termine. Îmi doresc să se întâmple asta și după ultima partidă, cea de la Brăila. Îmi felicit jucătoarele și sper să ne revenim până la ultima partidă din acest sezon, astfel încât să putem aborda meciul la victorie. Este un pas mare, un pas greu, împotriva unei echipe care a fost în primele 5-6 echipe ale handbalului românesc în ultimii 12-13 ani. Va fi greu însă ne dorim foarte tare să câștigăm această partidă.
Momentan toate jucătoarele sunt sub contract cu clubul nostru, sper să își facă treaba și în ultima partidă, să încununeze munca unui întreg sezon și să câștige o medalie de argint. Eu zic că merită acest lucru,”

a declarat tehnicianul echipei SCM Craiova.


Handbalistele mai au de disputat un singur meci în deplasare, sâmbătă, de la ora 16.00, cu Dunărea Brăila.

Ieri, trei jucătoare ale echipei SCM Craiova au primit convocările la echipa națională a României pentru ultimele două meciuri din campania de calificare pentru Campionatul European de Handbal Feminin din Franța, contra Austriei (31 mai) și Portugaliei (3 iunie, Buzău). Yuliya Dumanska, Valentina Ardean Elisei și Ana Maria Țicu au fost convocate din echipa craioveană.

Convocările la echipa națională sunt un motiv de mândrie tot timpul. Cred că și Andreea Pricopi trebuia să se regăsească printre jucătoarele convocate pentru că nu există jucătoare în România între 6 și 9 metri cu capacitățile ei și veleitățile ei tehnice. Este o jucătoare care trebuia să fie la echipa națională”,

a declarat Burcea.


Pentru sezonul viitor, antrenorul Bogdan Burcea a confirmat că vor exista și plecări, dar și veniri în lotul echipei și că rezultatele se doresc a fi aceleași ca și în acest sezon.

Sunt foarte multe de făcut pentru sezonul viitor și încercăm să ne orientăm în următoarele două săptămâni dacă vom putea să încropim acea formulă care să mențină standardele pe care noi singuri le-am impus acest sezon

.
.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite