SMART Craiova

Volumele „Povești de pe muntele Golia” și „Învățătorul”, lansate la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează sâmbătă, 19 mai 2018, ora 13.00, în sala „Academician Dinu C. Giurescu”, o dublă lansare de carte: volumul cu numărul 9 din ciclul de volume fantasy „Povești de pe muntele Golia”, de Aurel Cărășel și volumul de povestiri „Învățătorul” de Mircea Liviu Goga, ambele publicate de Editura Pavcon din București.

Aurel Cărășel a condus cenaclurile „Henri Coandă“ și „Asociația Creatorilor de SF”, ambele din Craiova și „Atlantis-Club“ din Cernavodă. În vara anului 1989, împreună cu Alexandru Mironov și Sorin Repanovici, a fondat tabăra de vară SF Atlantykron. A lucrat ca redactor la mai multe publicații științifico-fantastice. A publicat povestiri în Anticipația, Jurnalul SF, Curierul Național, Convorbiri Literare, Star Trafic SF, Magazin Strict Secret, Almanahul Ramuri, Almanahul Rebus și în Almanahul Anticipația, fiind prezent și în unele antologii de gen. A publicat mai multe romane SF la editurile Nemira și Pavcon. Cartea ce urmează a fi lansată în cadrul acestui eveniment este al nouălea volum dintr-o lungă serie fantasy intitulată „Povești de pe muntele Golia”.

Mircea Liviu Goga este scriitor craiovean și redactor la Radio Oltenia Craiova. A publicat literatură SF în antologii de profil înainte de 1989, dar și după acest an, precum și în periodice tipărite sau online. A publicat volumele de poezii „Jumătate Vidros” Ed. MJM Craiova (1999), „Cânturile catârului” (2010) Ed. Ramuri Craiova și „Clinica de Psihiatrie” (2013) Ed. Ramuri Craiova. De asemenea, a publicat romanele SF: „Insula Pescărușilor” (2011) la Ed. Eagle Publishing House, București (reeditat recent de Editura Pavcon) și „A doua Lună a Pământului” (Editura Pavcon).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite