SMART Craiova

(Galerie foto): OLTENIADA – „Ce atmosferă creată de olteni”

Suporterii olteni au plecat din gara Craiova cu destinația București la ora 14,25, unde Universitatea Craiova o va întâlni pe AFC Hermannstadt în finala Cupei României, azi, de la ora 21:00.


Peste 1300 de suporteri au preferat să facă deplasarea cu garnitura de tren, cu vagoane alb-albastre, special pentru această partidă. Încă de la orele dimineții suporterii olteni au început să se adune în jurul gării, nerăbdători să plece spre marele meci.
Pe măsură ce ora plecării se apropia, atmosfera a devenit de-a dreptul una incendiară. Torțe, fulare, fumigene, steaguri sau tricouri special create pentru această sărbătoare cu mesajul Așa e la Craiova, nimic nu a lipsit din dotarea suporterilor craioveni.

Trenul a fost chiar botezat, unul intre vagoane fiind acoperit de un banner pe care era scris OLTENIADA!


În megafoanele gării timp de aproape o oră s-au auzit mai puțin informații legate de mersul trenurilor și mai mult Imnul Universității și Muică suntem neam de piatră…Suporteri de toate vârstele, copii, tineri, vârstnici îmbrăcați în culorile alb-albastru au plecat cu Olteniada să aducă Cupa acasă.

În patru ore, liniștea Bucureștiulului va dispărea odată cu sosirea miilor de suporteri ce simt și trăiesc oltenește, care-și conduc echipa cu sufletul spre momentul istoric. Au așteptat de mult acest moment și nu vor tăcea o secundă până când echipa noastră va ține cupa în brațe.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite