SMART Craiova

Începe a treia etapă de dezinsecție pe domeniul public

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 04.06-18.06.2018, o campanie de dezinsecție prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare. Lucrătorii societății vor acționa în noaptea de 4 iunie, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare, în timp ce, în noaptea de 5 iunie, începând cu ora 24.00, este programată dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente. În noaptea de 6 iunie, activitatea de dezinsecție va fi derulată în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii.

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor demara intervenția în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 7 iunie, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsul biocid folosit în cadrul acestei intervenții sunt Extratox, substanță din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite