SMART Craiova

Rezervă-ți bilet la petrecerea verii! Pe 13 iulie – Summer Breeze 2018, festival de arte vizuale și muzică, la Șimnicu de Sus

Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare petrecere în aer liber a verii ce va avea loc la doar câțiva kilometri de Craiova, în comuna Șimnicu de Sus! Pe 13 iulie, începând cu ora 18.00, ediția a patra a Festivalului Summer Breeze se anunță una incendiară, cu invitați de seamă precum: CIA, ROA, Metafore, LuKa, MashUp Band, Andrey YC care vor urca pe scenă și vor întreține atmosfera.

Totul a început în urmă cu trei ani, ca o idee de petrecere privată lângă Craiova, pe o mică plajă formată pe marginea râului Amaradia. În 2016 evenimentul a devenit mai mult decât o simplă petrecere privată, la acesta participând câteva sute de persoane. În 2017, ajungând la a 3-a ediție, petrecerea a fost mutată de pe plajă în pădure punând la dispoziție un spațiu mult mai mare, necesar numărului în creștere a persoanelor interesate de eveniment. În acest an, din dorința de a duce conceptul de “Summer Breeze” la un alt nivel, s-a hotărât ca această ediție să fie baza unui festival de arte vizuale și muzică.
Petrecerea are toate atuurile să fie una reușită, pe lângă porția sănătoasă de energie dată de muzică, invitații vor avea la dispoziție Shot Bar, Cocktail Bar, Food Area și Huge Outdoor Dance Floor, plus un spațiu unde își vor putea parca mașinile.

Biletele pot fi achiziționate și online (https://www.livetickets.ro/e/summer-breeze-2018), prețul acestora fiind cuprins între 35 de lei și 45 de lei pentru cei care vor cumpăra direct de la intrare.
Festivalul Summer Breeze este organizat de Asociația Tinerii 3D în parteneriat cu Grand Studio Events și Primăria Șimnicul de Sus.
Asociația Tinerii 3D este o organizație nonprofit din Craiova, fondată în 2013 care desfășoară diverse acțiuni și evenimente în comunitate cu sprijinul mai multor voluntari craioveni și străini. Printre evenimentele importante din comunitate implementate de asociație putem aminti “Youth bring the change”, “Explore Craiova”, “Festivalul turcesc pentru copii”.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite