SMART Craiova

Cazare gratuită în cămin, pe perioada admiterii la facultate

În această săptămână s-a dat startul admiterii la facultățile Universității din Craiova. Candidații din afara Craiovei au posibilitatea să se cazeze gratuit în Căminul studențesc nr.10. Cazarea se realizează în baza legitimației de concurs și a actului de identitate.

Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor 2.900 locuri la licență-buget (din care 33 de locuri sunt destinate candidaţilor de etnire romă) și 1670 locuri-buget la master (din care 13 sunt destinate candidaţilor de etnire romă).

Admiterea la studiile de licenţă a început deja de luni, 9 iulie, la unele facultăţi: Facultatea de Stiințe, Facultatea de Educație Fizică și Sport (inclusiv la Centrul Universitar Drobeta-Turnu Severin – CUDTS), Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Sociale, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Horticultură. Începând de marți 10 iulie a început admiterea la: Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică.

Facultatea de Agronomie îşi aşteaptă candidaţii de pe 12 iulie, iar de pe 16 iulie, încep înscrierile la la Facultatea de Litere (inclusiv la Centrul Universitar Drobeta-Turnu Severin – CUDTS).

Absolvenţii liceelor din mediul rural pot opta anul acesta pentru unul dintre cele 96 de locuri licenţă-buget destinate special lor.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite