SMART Craiova

„3 teorii despre toate lucrurile”, de Ellis H. Potter, lansată la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește miercuri, 18.07.2018, începând cu ora 15:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumului „3 Teorii despre toate lucrurile”, autor Ellis H. Potter.

Ellis H. Potter este speaker, consiler și profesor. A susținut conferințe pentru grupuri diverse, în diferite părți ale lumii, cu privire la subiecte de ultimă oră, de la autoritate și epistemologie la diferite perspective asupra lumii. A crescut în Statele Unite ale Americii, dar și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Europa.
Ellis Potter a fost un copil neobișnuit. La vârstă de 13 ani citea mai mult despre religii comparate, căuta adevărul, punea întrebări de genul: „Cât de departe este departe? Cine este Dumnezeu?”, găsea creștinii plictisitori așa că a căutat alte filosofii și religii. Astfel, i-a descoperit pe “Zen Budiști”, adepții întrebărilor radicale, oameni care gândeau în termeni absolutiști, dedicându-se Zen Budismului pentru următorii 15 ani, în calitate de călugăr budist. În 1976, după mai multe întâlniri și discuții cu dr. Francis Schaeffer, Ellis Potter a devenit creștin.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite