SMART Craiova

„Periprava. Ultimul liman”, lansată la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 30.07.2018, lansarea volumului „Periprava. Ultimul liman”, al scriitorului Nicolae Tătulescu.
Evenimentul va începe la ora 17.00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu” și se va bucura de prezența invitaților Constantin Pădureanu și Dan Ionescu. Vorbind despre cartea sa, autorul Nicolae Tătulescu spune ca reprezintă „un omagiu adus vieții, spiritului, familiei și prietenilor”.

„Liman de ape… limanul din noi, suflete încremenite în veșnicie… speranțe nerostite… Fiecare purtăm în suflet propriul nostru liman spre care… ne scurgem inevitabil, mai mult sau mai puțin grăbit, mai mult sau mai puțin fericiți… Unii vor ajunge acolo, mai târziu sau poate prea curând…, alții n-or să-l atingă niciodată.
De aceea, atunci când iarna vieții ne va îmbrățișa pe fiecare dintre noi trebuie să o primim cu optimism și speranță pentru că a îmbătrâni este un privilegiu și nu o obligație. Haideți să ne păstrăm forța interioară, să fim altruiști, să fim deschiși și să îndrăznim să ne avântăm acolo unde nu am mai fost niciodată pentru că înălțimile sunt făcute pentru a fi urcate.”- Nicolae Tătulescu

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite