SMART Craiova

WIZZ AIR lansează o nouă rută! Din decembrie, craiovenii pot zbura direct către Bruxelles!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România și unul dintre transportatorii cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță lansarea unei noi rute de la Craiova spre Bruxelles Charleroi, în Belgia. Ruta este una dintre cele 11 nou anunțate, în întreaga rețea extinsă a Wizz Air.

Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie. Clienții care doresc să exploreze frumoasele atracții turistice din Belgia și să se bucure de stilul de viață activ pot rezerva locuri de astăzi pe wizzair.com, cu prețuri începând de la 69 de lei.

În primele șapte luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din România, cu 13% mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent, și peste 260.000 de pasageri de la și spre Craiova.

În prima parte a anului Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depășind 1 milion de pasageri transportați de la începerea operațiunilor, iar până la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au călătorit cu WIZZ de la Craiova.

Începând de luni, 6 august, Wizz Air anunță extinderea rețelei sale din Europ cu 11 noi rute.

WIZZ este compania aeriană europeană care încearcă întotdeauna să creeze din ce în ce mai multe conexiuni de călătorie pentru clienții săi din întreaga Europă și dincolo de ea. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, suntem încântați să extindem în continuare rețeaua noastră din ce în ce mai mare din România. Suntem încrezători că noul serviciu care leagă Craiova de capitala belgiană va oferi o opțiune convenabilă și ieftină atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât și pentru cei în scop recreativ. Astăzi anunțăm și alte 10 noi rute care vor începe la sfârșitul lunii octombrie și se vor adăuga celor peste 600 de rute deja disponibile clienților noștri. Vom continua să extindem rețeaua noastră și să oferim prețuri cu adevărat accesibile, precum și să stimulăm economia locală a comunităților pe care le deservim,

a menționat Sorin Ratz, Head of Corporate Communications la Wizz Air (interimar).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite