SMART Craiova

Campioanele Europei, ședință foto înaintea debutului în noul sezon

Componentele echipei feminine de handbal SCM Craiova, vicecampioana României și câștigătoarea Cupei EHF în sezonul trecut, dar și membrii staff-ului au susținut astăzi o ședință foto pentru noul sezon, care va debuta în data de septembrie.

Și de această dată, alături de campioane au fost o parte din suporterii care le-au susținut pe tot parcursul sezonului trecut. Singura absentă de la ședința foto a fost jucătoarea Tsakalou, care este așteptată să se alăture echipei în perioada următoare.

Joi, 23 august, echipa feminină de handbal SCM Craiova va pleca la Zalău, acolo unde va participa la ultimul turneu amical.

Jucătoarele susțin că echipa este deja sudată, iar că visul cel mai mare al acestui sezon este să reușească să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Mai avem câteva lucruri de pus la punct, mai avem un turneu amical și ne dorim ca la startul campionatului să fim în cea mai bună formă. Primul adversar, Brăila, este unul dificil, tocmai din acest motiv vrem să reparăm din greșelile pe care le-am făcut și să reușim să câștigăm. În acest moment urmez un tratament, rămâne de văzut dacă voi avea nevoie de alte tratamente sau chiar de intervenție chirurgicală. Ne putem lăuda că formăm un grup frumos, suntem o echipă frumoasă și în acest an, noile jucătoare s-au integrat foarte bine, le-am așteptat cu brațele deschise și ne dorim ca împreună să reușim să avem rezultate cât mai bune. Primul nostru obiectiv este să ne clasăm în Liga Campionilor. Nu este ușor, toate echipe s-au întărit”,

a spus Cristina Zamfir, căpitanul echipei craiovene.

Și jucătoarea Ana Maria Țicu a mărturisit că echipa este pregătită pentru noul sezon. Este conștientă însă că va fi un sezon puternic, având în vedere că foarte multe echipe s-au întărit:

Va fi bătaie mare pentru primele locuri, vom avea foarte multe meciuri, important este să fim sănătoase. Liga Campionilor este un vis care poate deveni realitate, ne dorim foarte mult să mai facem un pas îniante, să ne calificăm în Liga Cmapionilor”.

La fel de optimist pentru viitorul sezon este și antrenorul Bogdan Burcea. Echipa craioveană va juca împotriva Zalăului, Clujului, Slatinei, iar în afara turneului cu o echipă din Franța.

Mâine (joi, 23 august,n.r.) ne deplasăm pentru ultimele jocuri de verificare în cadrul turneului organizat de HC Zalău care o să ne arate, pe această ultimă sută de metri, detaliile pe care trebuie să le mai punem la punct în vederea debutului în Campionat din data de 2 septembrie împotriva echipei din Brăila și în special al turneului de calificare. Spre deosebire de anul trecut când înaintea dublei împotriva echipei din Debrecen, de calificare în grupele EHF, disputasem deja zece etape și 16 partide amicale, în acest sezon ne apropiem de 11 plus o etapă înaintea barajului de calficare în Champions League. Sunt optimist în privința debutului, cât și a turneului de calificare. Va exista un eșalon de opt, nouă echipe foarte puternice, important este modul cum noi ne prezentăm și în al doilea rând, adversarul. Îmi doresc să ne păstrăm statutul pe care l-am obținut sezonul trecut atât în campionat, cât și în plan european. În ceea ce mă privește, voi face tot ce îmi stă în putință pentru acest lucru”,

a spus Bogdan Burcea.

Înainte de campionat, cei peste 4.000 de fani care au fost alături de SCM Craiova meci de meci așteaptă o prezentare oficială a jucătoarelor!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite