SMART Craiova

Despre numerologie, sănătate, liniște sufletească, reușite, pasiuni. Mișeta Înpușcatu: ”Ceea ce contează, nu se vede”

”Ochii tăi închiși au văzut castelul. Deschizându-l, a dispărut. Dar el este acolo. L-ai cutreierat. În tine. Construcția mea. Cu munca ta, se auziră de nicăieri cuvinte spuse de o voce cunoscută. Când vei vrea să vezi castelul, închide ochii! Invită toți oamenii înăuntru, dar ai grijă pe cine primești! Ai totul sau nimic! Zero. Depinde doar ce văd ochii tăi. Ceea ce contează, nu se vede” – Mișeta Înpușcatu.

Numere. Când auzim de numere ne gândim imediat la matematică, o disciplină iubită de mulți, dar urâtă de alții…Craioveanca Mișeta Înpușcatu face parte din a doua categorie, a oamenilor care nu au nicio treabă cu matematica, cu integralele, radicalii, fracțiile. De aproape șase ani însă, numerele i-au schimbat viața, iar la rândul ei încearcă, pe cât posibil, să o schimbe și pe a altora. În bine. Este pasionată de numerologie, o știință care ajută la definirea destinului uman.
În general, când te apuci de un lucru frumos, pleci de la o problemă urâtă. Este concluzia la care a ajuns Mișeta Înpușcatu. Ea a avut o problemă de sănătate în familie cu socrul său, cu care a avut o relație foarte frumoasă. În momentul în care a aflat, a zis că trebuie neapărat să facă orice ca să îl salveze. S-a apucat atunci să citească, să urmeze diverse cursuri. Citea până la epuizare. Tot ce ținea de medicină alternativă.

Și întâmplător, mie îmi plăcea foarte mult, de foarte mult timp, de Anatol Basarab (numerolog, psiholog, ezoterist .n.r.) pe care îl urmăream, era idolul meu și chiar îi spuneam soțului până să o am pe Giulia (fetița ei, n.r.) că vreau să îl cunosc pe acest om. Și cum nimic nu este întâmplător, în una din zile am primit un SMS de la un număr necunoscut cu textul: cursurile domnului Anatalol Basarb, în perioada următoare, sunt în Constanța și Iași. Am sunat imediat la acel număr, însă și-au cerut scuze, au spus că probabil au greșit o cifră de am primit mesajul din partea dumnealor. Pentru mine însă acel mesaj nu a fost întâmplător. Am plecat la Constanța să particip la cursurile idolului meu”,

a povestit Mișeta Înpușcatu.

Se întâmpla în 2012. Era momentul în care, mai mult ca niciodată, simțea că are nevoie de răspunsuri în viața sa, avea nevoie să se descopere. A fost primul curs la care Anatol Basarab a fost extrem de prins, nu s-a putut lua legătura cu el în afara cursului. Era un curs despre energie.

Și cum totul se leagă, ne-am întâlnit la lift, moment în care i-am spus că îmi doresc să luăm legătura, că am nevoie neapărat de răspunsuri. Mi-a dat atunci numărul de telefon și mi-a spus că dacă a doua zi nu e zi de plajă, să îl sun, să ne vedem. Și de această data s-a legat totul. A doua zi a plouat torențial, l-am sunat, ne-am văzut în sala de curs cu o oră înainte. Și m-a făcut praf. M-a întrebat ce caut acolo, i-am spus atunci că am anumite probleme de sănătate cu socrul meu, cu mama mea. Atunci m-a întrebat ce problemă am eu?”,

a completat Mișeta.

A realizat atunci că ea nu avea nicio problemă. Era profesoară de limba engleză, coordona și atunci grădinița particulară de care se ocupă din 2005. Era absolventă de Teologie, însă în acel moment din viața sa avea nevoie de niște răspunsuri. Este o persoană foarte credincioasă, știe că există Dumnezeu, i s-a confirmat de foarte multe ori.

Timp de aproape trei luni a studiat. Zi și noapte. A citit mult despre numerologie, a început să descopere lucruri noi despre ea, lucruri la care nici măcar nu se gândise.

Am ajuns în timp să fim nașii lui Anatol de cununie, atât de strânsă a devenit prietenia noastră. Am ales numerologia pentru că este foarte concretă. Eu am studiat din fiecare, însă numerologia este poate cea mai veche știință.Toți oamenii pe care noi îi admirăm pe la televizor au în spate un numerolog care le spune ce mișcări trebuie făcute, dar și când. La nivel foarte înalt se bat numerologii între ei. Cred că ideal ar fi să se studieze numerologia în școală, măcar un an, la liceu. Este vitală cred eu pentru că totul în jurul nostru se bazează pe niște numere!”

explică zâmbind craioveanca.

Fiecare număr are o semnificație, totul în jurul nostru e vibrație susține Mișeta. Absolut tot. Fiecare zi are o vibrație. Noi ca oameni suntem o vibrație. Totul se leagă. Cele șapte chakre principale au rolul de a asigura interconectarea celor șapte niveluri de energie.

”Avem șapte chakre, șapte centri energetici datorită cărora noi putem funcționa pe acest pământ. Mergem la medic de cele mai multe ori și întrebăm cum funcționăm noi: păi avem o inimă care pompează sânge, păi bun. Și inima aia de unde are energie, ajungem astfel la plămâni, apoi la stomacul în care intră mâncare…La un moment dat se închide cercul. Aceștia sunt cei șapte centri energetici care au șapte culori, culorile curcubeului, vibrează pe șapte note muzicale, avem șapte tipuri de oase. Dacă stai să studiezi un pic îți dai seama că totul se leagă. Putem găsi astfel răspunsuri la niște întrebări efectiv banale. Ne dăm astfel seama că am venit pe pământ cu o vibrație. Dacă cifra de vibrație interioară est, de exemplu, 3, totul în viața acelei persoane va fi urmărit de această vibrație. Copilul, soțul, apartamentul, numărul de la mașină, numărul de la diplomă. Totul. Chimia dintre oameni este de fapt vibrația. Totul este ca un vals. Dacă într-o persoană este un vals, în alta e un rock, clar că cele două persoane nu o să vibreze, nu o să poată merge împreună. Simt că nu se potrivesc”,

a explicat numeroloaga.

Cele șapte chakre ies în aura omului. La un om sănătos, această aură este la un metru și jumătate, un metru optzeci, este biocâmpul vital. Culorile se intersectează, vedem dacă ne placem, ne simțim. Se întâmplă pur și simplu. Sunt lucruri pe care nu ni le explicăm, bine este să nu intrăm foarte mult în acestea…”Pentru că lucrurile importante nu se văd. Simte și atât…”. Sunt cuvintele Mișetei spuse atât de simplu, dar atât de convingător.

Cum se calculează o astfel de matrice numerologică? Este nevoie de data de naștere, luna și anul. O numerogramă poate să dureze câteva ore. Data de naștere coboară într-o matriță, și urmează o serie de calcule…O astfel de schemă, ne spune Mișeta, scoate la suprafață tot, ce ne place, ce ne face fericiți, lucruri ascunse, chiar și cu ce fel de memorie suntem înzestrați:

Este extrem de importantă o astfel de numerogramă pentru tine ca om, să te cunoști. Sunt oameni care nu văd numerologia ca o știință. Data de naștere este un cod, totul se reprezintă grafic. De unde înțelegi fantastic de bine, totul. Sunt oameni care și-au schimbat viziunea, au înțeles mai mult după ce au citit numerograma. În ultima mea carte mizez pe următoarea idee: iubește-te pe tine ca să poți dărui iubire. Adică dacă eu pe mine nu mă iubesc cum aș putea să iubesc copilul sau alt om drag? De la 1 la 10 cât îți iubești copilul întreb de cele mai multe ori persoanele cu care discut. Mi se răspunde convingător, că de 10. Apoi când întreb, dar tu cât te iubești? Răspunsul e 6, 7 în cazuri fericite, în cele mai multe situații persoana respectivă se pune pe ultimul loc. Îi explic atunci că dacă ea în interior se iubește de 1 cum poate să dăruiască iubire de 10? Este absurd”.

Când a început cursurile de numerologie a fost pentru prima dată când a plecat de lângă copilul său. Simțea în acele clipe ce simte orice mama care e departe de prunc, că nu o spăla nimeni cum o spăla ea, nu o îmbrăca nimeni ca ea. Și a plecat la curs și bineînțeles că, fetița ei, a făcut febră. Și atunci a fost hotărâtă să renunțe. I s-a explicat atunci că este firesc să se întâmple astfel de lucruri, că energetic fetița ei o cheamă acasă…

Este o iubire necondiționată spunem noi, dar ajungem să condiționăm copiii, să le strigăm lucruri pe care le-am făcut pentru ei. Facem copiii pentru noi nu pentru perpetuarea speciei. Trebuie să învățămăm să ne iubim. Dacă eu sunt bine, înseamnă că și cei de lângă mine sunt bine. Eu eram stresată, eram nervoasă. Eram complexată din anumite puncte de vedere. De exemplu nu mă complexam că nu am putut să învăț istorie niciodată. Sau matematică. Însă sunt multe alte lucruri pe care le rețin fantastic de bine. Sunt niște stări pe care le rețin. Acum am înțeles că așa m-a lăsat pe mine Dumnezeu să rețin exact ceea ce am nevoie. Cred că aș putea reține și lucrurile nefolositoare pentru mine, însă cred că aș folosi atât de multă energie pe care o pot canaliza în altă parte și nu are rost”.

”Fiecare om are un minutul său de aur”

A scris deja două cărți. Alte trei se află în lucru. Are nevoie doar de timp să reușească să le termine. Prima sa carte de numerologie este de fapt despre numerologie atipică. Nu este o numerologie clasică. Este o poveste. Este o vibrație. Este povestea unei fetițe, susține Mișeta. În acești ani de când studiază numerologia a cunoscut foarte mulți oameni. Oameni, în special, cu probleme, oameni cunoscuți, oameni pe care-i vedem la televizor și pe care-i admirăm și despre care zicem că am vrea să avem viața lor. Este cea mai mare greșeală, ne spune Mișeta, să râvnim la viața altui om…

Mai bine stai în banca ta și vezi-ți de viața ta, că nu știi ce suferințe au acei oameni și cât de obligați sunt să zâmbească, acolo, la televizor. De cele mai multe ori problemele sunt create de oameni. Pentru că pentru mine este foarte clar. Sunt convinsă că problemele medicale pleacă de la probleme mentale. Așa cum spun eu, tu singur ți-ai făcut-o. Eu tot timpul spun așa. În momentul în care o boală ajunge în corpul fizic, ea deja a făcut ravagii în noi. Totul în jurul nostru este un trei. Trei este cifra perfectă. Ne închinăm cu trei degete, ne închinăm Sfintei Treimi, totul în jurul nostru este trinitate. Și noi ca oameni suntem tot trei. Este corpul fizic, suflet și minte. Suntem a treia planetă de la soare. Nimic nu este întâmplător pe lume. Ori în momentul când boala apare în corpul fizic, înseamnă că făcut ravagii în celelate două: sistemul emoțional și sistemul psihic”.

Nu trebuie să credem în vraci, în oameni care ne promit că ne fac bine cu o simplă licoare. În această vâltoare, în această goană nebună, trebuie să fim foarte atenți la cei din jurul nostru și să privim tot mai mult în interiorul nostru. Să încercăm să ne cunoaștem, înțelege și accepta. Și să luăm decizii pentru noi pentru că avem avantajul să fim înzestrați cu liber arbitru.

Hai să vedem partea realistă a vieții. Medicul are rolul lui extreme de important. Eu de exemplu te pot ajuta să vezi cum ai ajuns să ai o anumită problemă. Ne întoarcem astfel la Dumnezeu care este o vibrație foarte puternică, este Creatorul. El ne-a făcut după chipul și asemănarea lui, ne-a făcut și pe noi creatori, creatori ai propriei vieți. Realitatea noastră noi ne-o creăm. Sunt niște exerciții fantastic de simple, banale. 21 de zile, 2 plus 1 fac 3, cifra perfecta, dacă 21 de zile facem un anumit exercițiu, toată viață îl vom face. Intră în energia noastră. Mai concret dacă facem un anumit gest zilnic, la o anumită oră, timp de 21 de zile, intră în reflex, la aceeași oră vom face toată viața acel lucru. Este un program, așa este făcut corpul. Fiecare om are minutul său de aur. Cine are nevoie de răspunsuri, cine a ajuns la un anumit nivel de înțelegere, găsește o cale să afle mai multe. Eu pot să spun omului scopul pentru care a venit la mine, eu pot să-i spun ce instrumente are ca să-și atingă scopul. Dumnezeu ne-a trimis cu tot ceea ce avem nevoie pe acest pământ”.

Viața Mișetei înainte de numerologie era una foarte frumoasă, de admirat din exterior. Era căsătorită, avea un copil, o afacere prosperă, o casă…Cam tot ce ar spune orice om că îl face fericit… Dar simțea că în interiorul ei era ”un haos total”. Își dorea să mulțumească pe toată lumea, să facă tot ce se cerea și ce nu se cerea. Consideră că până la vârsta de șapte ani copiii se îmbolnăvesc din cauza părinților. Când părintele nu se simte împăcat cu el, totul se transferă la copii. După șapte ani, copiii și le asumă.

Sunt oameni cu care stau de vorbă, le vorbesc despre numerologie, despre vibrație și nu acceptă. În special, bărbații. Le fac numerograma, de exemplu, și le spun fericirea voastră este bunăstarea financiară. Refuză să recunoască, refuză să accepte că le plac banii. Se simt deranjați, nu trebuie să știe lumea…În momentul când vin la mine să-și rezolve niște probleme, dar ei nu recunosc acele probleme, nu am cum să îi ajut”.

A acceptat fără probleme să ne vorbească și despre anul în curs. Ne-a mărturisit că 2018 este an de vibrație 2, 2 care înseamnă vibrație feminină, vibrație pasivă. ”Trebuie să învățăm să ne purtăm ca o femeie” ne spune Mișeta, să zâmbim în orice fel de conflict.

Doi este cea mai parșivă dintre vibrații, adică apa aia care ajunge în vale, nu contează cum sapă, dar își vede de drum. Trebuie să zâmbim și să ne vedem de treaba noastră! Mai ales în fața șefului, mai ales atunci când sunt conflicte. Cea mai mare problemă în an de vibrație 2 este semnatul actelor, peste nouă ani vom mai avea un astfel de an. Mare atenție astfel la tot ce înseamnă parteneriat, contracte. Anul acesta să nu semnăm, să nu dăm bani cu împrumut că sunt buni dați, să nu facem investiții majore. Trebuie să ne ferim de tot ce ni s-ar părea durabil pentru că nu este. O să fie foarte multe izbucniri pe tot globul, tot felul de răsturnări de situație, ne luptăm practic ca și cocoșii, deși asta trebuia să se întâmple anul trecut, sunt lucruri care se întâmplă indiferent dacă noi credem sau nu. Spre sfârșitul anului, vibrația e din ce în ce mai puternică, vor fi cele mai multe acumulări de energie. Anul următor va fi vibrație 3. Ar fi extraordinar de simplu dacă ne-am vedea fiecare de treaba noastră și am ceda! Cine cedează, înțelege! Trecem în era vărsătorului, cine va înțele anumite lucruri va trece, cine nu…Totul a evoluat în toate direcțiile! Din păcate oamenii au învățat să se plângă, din orice și uită să aprecieze ce au”,

este concluzia Mișetei.

Mișeta este exemplul clar că niciodată nu este prea târziu pentru a ne cunoaște, a aprecia ceea ce suntem, a descoperi noi pasiuni, a avea încredere în noi. Acea încredere de 10. Nu este simplu să fii numerolog. Citește mult, studiază, analizează, urmărește, este numerologul psiholog care ascultă problemele oamenilor care îi trec pragul, pe care îi ridică de la pământ atunci când sunt căzuți.

Numerologia mi-a schimbat viața din toate punctele de vedere! Din păcate, lumea crede doar dacă vede! Este important să ne rugăm, să mulțumim, nu doar să cerem. Mă rog în fiecare moment al zilei, mulțumesc pentru tot ce am și ce sunt astăzi”.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite