SMART Craiova

(Galerie foto): Ultimele spectacole ale ediției Earth a Puppets Occupy Street au avut loc la Waterpark

Zeci de craioveni au participat vineri seara, 31 august, la ultimele spectacole organizate de Teatrul Colibri, în cadrul Festivalului Puppests Occupy Street. Toate cele patru elementede bază: aer, foc, apă, pământ au fost reprezentate într-un mod cu totul inedit în spectacolele organizate la Water Park Craiova.


Startul serii a fost dat de Emilien Truche, din Germania, cu spectacolul Confetti, o reprezentație pentru adulți despre întâlnirea omului cu propria persoană.

A urmat apoi spectacolul magicianului din Argentina ”Mundinski”, o reprezentație atât pentru copii, cât și pentru adulți.

The 4 elements, s-a dorit a fi o retrospectivă a tuturor edițiilor Puppets Occupy Street, publicul regăsind toate cele patru elemente primordiale – apă, aer, foc și pământ.


Spectacolele de la Water Park s-au încheiat cu spectacolul trupei Eskizy v prostranstve din Rusia ”Purr Purr Baikonur”. Aceștia au încântat încă o dată publicul prezent cu frumoasa poveste despre spațiu, dar și cu costumele desosebite, extrem de colorate și inedite.


Seara s-a încheiat cu o petrecere la piscină.

Puppest Occupy Street, ediția a V-a, se încheie în această seară, 1 septembrie, cu Parada Păpușilor, urmată apoi de Parada Haute Couture și de Color Splash, o bătaie cu pudră colorată ce va avae loc în Piața Frații Buzești, începând cu ora 22.00.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite