SMART Craiova

(Galerie foto): SCM U Craiova, a doua victorie în Liga Națională

Peste 1500 de craioveni au urmărit în această seară debutul echipei de baschet masculin, SCM U Craiova, pe teren propriu în partida disputată contra echipei CSU Sibiu.

Deși craiovenii au condus pe întreaga durată a partidei, ultimele minute din meci au fost electrizante pentru suporteri. Echipa sibiană a reușit să egaleze scorul în ultimele două minute. Craiovenii au luptat însă până în ultima secundă a meciului, reușind astfel să câștige cu scorul 74-71.


Această victorie este un rezultat imens, având în vedere că am reușit să batem Sibiul și sperăm să continuăm din ce în ce mai tare și în următoarele meciuri. Atmosfera a fost una superbă și așteptăm la meciurile următoare și mai mulți spectatori la sală. Iubesc Craiova!”,

a declarat Amedeo Casale.

Și baschetbalistul craiovean Sebastian Ionescu s-a declarat fericit de rezultatul obținut:

Ne-am simțit bine pentru primul meci acasă. Suntem mândri de noi, am făcut o imagine foarte frumoasă și am făcut publicul fericit. Astea ne bucură cel mai mult. Vrem din ce în ce mai multă lume la sală pentru că în continuare putem oferi un spectacol foarte frumos. Cred că atuul nostru este faptul că suntem o echipă foarte strânsă”.


Echipa sibiană a fost încurajată de un grup de suporteri care și-a susținut favoriții.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite