SMART Craiova

SuperTeach, conferință dedicată dezvoltării aptitudinilor și competențelor profesorilor, ajunge la Universitatea din Craiova

250 de profesori sunt așteptați la Universitatea din Craiova sâmbătă, 27 octombrie, la o nouă Conferință SuperTeach.

Romanian Business Leaders (RBL), cea mai importantă comunitate de antreprenori și executivi de top din România, în parteneriat cu organizația non-profit, EDUCATIVA si Institutul pentru Dezvoltare Personală organizează o nouă conferință inspirațională pentru profesori, ca parte a unui proiect menit să îi sprijine cadrele didactice să devină mentori în educație.

250 de profesori din întreaga țară își dau întâlnire sâmbătă, 27 octombrie, la Facultatea Mecanică din cadrul Universității din Craiova, pentru a se inspira de la speakerii invitați. Pentru a enumera doar câțiva, îi amintim pe Cristina Gheorghe, Genelia Petrescu, Elena Lotrean, Andy Szekely și Dragoș Anastasiu.

Conferința reprezintă primul pas dintr-o inițiativă privată mai amplă, SuperTeach, care își propune să schimbe sistemul de învățământ din interior sprijinindu-i pe profesori să devină factori ai schimbării, participând la programe de mentorat. Edițiile anterioare ale conferinței s-au ținut la București, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara și tot în acestă toamnă vor mai fi organizate 2 conferințe la Cluj Napoca – 3 noiembrie și la București – 24 noiembrie.

Conferințele SuperTeach își propun să inspire și să motiveze profesorii români care cred într-o schimbare pozitivă a sistemului de predare și învățare din România. Aceștia vor avea ocazia să cunoască antreprenori renumiți din România, oamenii implicați în proiect și profesioniști cu o experiență remarcabilă în educație. Mai mult, profesorii vor putea să participe în paralel și la ateliere tematice menite să faciliteze o mai bună înțelegere a principiilor mentalității deschise, un instrument folosit la nivel internațional pentru dezvoltarea personală. Aceste ateliere reprezintă o primă etapă din procesul de selecție a profesorilor care vor beneficia ulterior programe de formare gratuite, oferite de Institutul Arbinger, lider mondial în training-uri pentru schimbarea mentalității, reprezentat în România de Institutul Dezvoltării Personale.

Pentru mai multe informații accesați www.superteach.ro.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite