SMART Craiova

Expoziția de pictură „Mirror Your Creation”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, până în 20 Noiembrie 2018, expoziția de pictură cu titlul „Mirror Your Creation”, a artistei Rebeca Dobrișan.

Acoperind o paletă a artei contemporane, în cadrul expoziției sunt prezentate lucrări concepute în Londra, fiind inspirate de diversitatea percepțiilor oamenilor și de modurile diferite de abordare a vieții.
Rebeca Dobrișan s-a născut în 1989 în Craiova și a absolvit Jurnalismul în cadrul Universității din Craiova. Artista experimentează diferite forme și culori în acrylic, apelând la imaginația sa fără limite. Lucrările propuse explorează activitatea spontană a imaginației și exploatarea zonelor iraționalului în creația artistică.
Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” încurajează și promovează artiștii contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și valori deja consacrate.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite