SMART Craiova

Cursuri de învățare a limbii engleze

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin American Corner Craiova, organizează, în perioada 19.11.2018 – 20.12.2018, cursuri gratuite de limba engleză. Cursurile se adresează persoanelor adulte cu vârsta cuprinsă între 35 – 55 de ani.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal, în zilele de marți și joi, și se vor desfășura în sala „Marin Sorescu” / American Corner, începând cu ora 17:00. Obiectivul proiectului constă în familiarizarea persoanelor adulte cu limba engleză.

Cursurile de limbă engleză reprezintă unul dintre cele mai atractive servicii pe care le adresăm publicului nostru. De această dată, vorbim despre o adevărată premieră. La bibliotecă dezvoltăm în mod curent cursuri de învățare a limbii engleze pe care adesea le adresăm copiilor și tinerilor. În trecutul nu foarte îndepărtat, am implicat și persoanele vârstnice în cadrul acestui circuit de învățare a limbii engleze. De această dată, în mod fericit, țintim publicul cu vârsta cuprinsă între 35-55 ani, cetățeni pentru care învățarea limbii engleze poate contribui atât la diversificarea preocupărilor curente, cât și la o eventuală recalificare profesională, respectiv dobândirea și perfecționarea într-un domeniu necesar și dinamic”,

a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Înscrierile se desfășoară în perioada 12-19 noiembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, și se vor efectua fie telefonic, la numărul 0251532267, interior 110, fie la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9. Înscrierile se vor face în limita celor 15 locuri disponibile.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite