SMART Craiova

Lansarea volumului „Românie, suflet mare”, la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește miercuri, 21 noiembrie, la ora 17,00, lansarea volumului de poezie „Românie, suflet mare”, al poetei Mariana Frimoiu.

Lansarea de carte va avea loc în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, în prezența mai multor invitați, printre care îi amintim pe Daniela Predoană, Elena Canu și Elena Iancu.
Poeta, originară din județul Mehedinți, ne este prezentată de scriitorul Mihai Fotache, în prefața volumului „Fata Câmpiei”.

„Poeta vine din părțile Mehedințiului – Izverna, cu inocența și puritatea spirituală a acelor meleaguri. Asta se vede din majoritatea poemelor sale în care cuvântul cântă ca și zona. Viața în mijlocul naturii este zugrăvită în culorile în care știe să și picteze, clătindu-ne ochii cu puritatea izvoarelor cristaline ale acelor locuri. Talentul nativ, fără studii consacrate, izbutește să ne impresioneze până la lacrimi, amintindu-ne de copilărie. Trăiește ce scrie în mod plenar, devoalându-și noblețea și sensibilitatea sufletească în mod neașteptat.” – Mihai Fotache- prefața volumului „Fata Câmpiei”

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite