SMART Craiova

Proiecție de film și expoziție de arte vizuale, evenimentele Casei de Cultură Traian Demetrescu de 1 Decembrie

Ca mesager al creațiilor culturale de interes general coroborat cu momentul istoric special al națiunii – „Centenarul Marii Uniri de la 1918” -, instituția noastră vine în întâmpinare, organizând în ziua de 1 Decembrie două evenimente culturale care se înscriu în ideea de informare și culturalizare a publicului.

La ora 13:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Craiova, va avea loc proiecția filmului documentar: „Marea Unire-România, la 100 de Ani”
Proiecția cinematografică se adresează publicului interesat să cunoască prin intermediul acestei arte informații despre „cine” suntem astăzi ca popor și „cine” sunt cei care au participat la formarea noastră ca identitate națională.
Între orele 14:00-16:00, publicul craiovean este așteptat la sediul Casei de Cultură Traian Demetrescu, din strada Traian Demetrescu nr. 31, să viziteze expoziția de arte vizuale Craiova acum 100 de ani. Expoziția este organizată de Casa de Cultură și este coordonată de specialiști în domeniu: Marcel Voinea – Presedinte U.A.P. Craiova, Magda Buce Răduț – curatorul expozitiei, Cosmin Paulescu – Decanul Facultatii de Arte Decorative si Design Bucuresti, Emilian Popescu, Lector universitar, Universitatea Craiova.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite