SMART Craiova

Moș Crăciun există! Copiii din Țuglui vor avea un Crăciun așa cum au visat

Ziua de vineri a fost una specială, cu emoții, lacrimi, zâmbete și multă fericire. Fericirea de a dărui ceea ce dumneavoastră ați oferit pentru cei opt copii din Țuglui. Au primit tot ce au visat și au îndrăznit să spună că își doresc, chiar și mai mult, pentru ei și părinții lor. Pentru a avea un Crăciun magic așa cum toți copiii merită să aibă.

I-am găsit înfrigurați, în căsuțe cu pereții îmbibați de igrasie, cu bunici zâcând în patul suferinței, cu părinți îmbătrâniți mult prea devreme, din cauza greutăților. Am descoperit însă familii în a căror case se simțea multă dragoste, empatie, speranță. În ciuda tuturor greutăților…

Le-ați dăruit brăduți cu ornamente, jucării cum doar în reclame au văzut până acum, geci și ghete, plase cu alimente, dulciuri, sucuri, cărți, rechizite, haine. Gabriel, băiatul pasionat de istorie, a primit chiar și laptop, iar Oana, fata care vindea flori în timpul verii, a primit numeroase cadouri, din care nu a lipsit jucăria LOL visată, dar și un telefon.
Vă mulțumim oameni minunați, craioveni care ați dorit să vă păstrați anonimatul, dar care în doar câteva zile ați făcut magie pentru a aduce Crăciunul de vis pentru copiii din familii cu o situație materială precară!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite