SMART Craiova

Baschetbaliștii craioveni caută revanșa în fața U BT Cluj

Reprezentanții echipei de baschet SCM U Craiova au prefațat astăzi partida contra U Banca Transilvania Cluj, de sâmbătă, 29 decembrie, partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet masculin.

După înfrângerea drastică cu scorul de 95 – 68 din meciul tur, baschetbaliștii craioveni caută revanșa, sâmbătă, în Sala Polivalentă dar și întărirea poziției din clasament.

Trebuie să ne demonstrăm nouă că partida de la Cluj a fost un accident. Cu siguranță că o victorie în partida de sâmbătă seara ne va ajuta foarte mult la moral”,

a declarat Sebastian Ionescu.

După o perioadă mai puțin fastă și cu un nou român în echipă, Iuri Frasiniuc, jucătorii își doresc sa revină la jocul bun, practicat la începutul sezonului.

Pur și simplu în ultimele partide nu am jucat bine. La începutul sezonului i-am surprins pe adversari însă acum echipele s-au pregătit și știu la ce să se aștepte din partea noastră. Trebuie să ne întoarcem, să muncim în continuare și să arătăm din nou bine.
După părerea mea, U BT Cluj este cea mai bună echipă din campionat. Am avut probleme mari în primul meci contra lor și suntem nerăbdători să vedem în această partidă cât s-a îmbunătățit jocul nostru”,

a spus Maurice Curry.

Marius Toma a subliniat importanța următoarelor mutări pe care staff-ul tehnic trebuie să le facă în perioada următoare.

Dacă ne dorim mai mult în acest sezon, să reușim să ne luptăm cu echipele de top, trebuie să ne întărim. Am reușit să ajungem până aici datorită tinerilor din echipă. Venirea lui Iuri Frasiniuc la echipă nu face decât să întărească contingentul de români, însă trebuie lucrat și la jucătorii străini. Avem o echipă care poate să ajungă în frunte. Cu întăriri putem ajunge chiar mai sus.

Acesta a vorbit și despre depășirea așteptărilor, atunci când echipa a stat 10 zile pe primul loc al clasamentului, dar a subliniat și importanța prezenței suporterilor la sală, pentru această partidă dar și despre reluarea Caravanei școlare, din luna ianuarie, odată cu reluarea cursurilor în școli.

Am ajuns aici datorită tuturor jucătorilor din echipa aceasta, pentru că și-au făcut treaba meci de meci. Diferența poate fi făcută de spectatori atunci când joci contra unei echipe apropiată ca nivel. Ei pot aduce victoria.”

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite