SMART Craiova

Craiovenii și-au condus echipa spre victorie în ultimul meci din 2018. Suntem mândri de voi!

Peste 2000 de craioveni și-au susținut în această seară, echipa favorită spre victorie. Fără ei, fără încurajarea suporterilor, echipa Craiovei nu ar fi câștigat.


Echipa masculină de baschet SCM “U” Craiova a câștigat, scor 72-70 (10-15, 17-19, 27-14, 18-22), partida susținută în această seară, în Sala Polivelentă, în compania formației U BT Cluj, contând pentru etapa a 12-a din Liga Națională.

A fost un meci foarte greu cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Aceste 2 puncte sunt foarte importante pentru noi în lupta din Top 6. Craiova este cea de-a doua casă a mea. Am venit aici ca acasă. Știu deja tot despre Craiova și îmi este foarte ușor”,

a spus ultimul jucător transferat la Craiova, Iuri Frasiniuc.

Echipa craioveană rămâne neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

A fost un meci bun pentru noi. Ne-am dorit să ne luăm revanșa după înfrângerea din meciul tur. Am fost răniți și ne-am dorit victoria mai mult în această seară. A fost o victorie importantă pentru noi. Cluj are o echipă bună, un buget foarte bun dar am arătat că și noi avem o echipă puternică pentru a ne bate cu echipele de top ale campionatului. Este o victorie minunată. Sunt bucuros să fiu aici, susținerea publicului este minunată”,

a declarat Morris Curry.


Cei mai buni marcatori ai partidei pentru echipa noastră au Morris Curry, Porter Troupe și Igor Mijajlovic, cu 14 puncte, în timp ce pentru U BT Cluj, cel mai bun marcator a fost Stanimir Marinov cu 17 puncte marcate.

Noi ne dorim victoria în fiecare meci. Publicul ne dă un plus de energie foarte mare pe care îl folosim ca un atu. Le mulțumim suporterilor noștri pentru susținerea din această seară și ne dorim ca de la meci la meci numărul spectatorilor să crească!”

a spus Sebastian Ionescu.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite