SMART Craiova

Mișeta Înpușcatu: „2019 este un an cu stea în frunte. Un an al descoperirilor interioare, al exprimării în plan social, al iubirii, al sclipirii, al vieții”

La acest început de an, Mișeta Înpușcatu a acceptat să ne ofere o radiografie a lui 2019. Potrivit numerologilor, este un an al provocărilor, un an perfect, un an în care trebuie să îi apreciem pe cei de lângă noi, să îi privim atenți, să îi descoperim.
Anul 2019 va fi unul exploziv, cu numeroase surprize.

Va fi un an 3 din punct de vedere numerologic, un an de vibrație 3. Un an perfect. Cifra 3 reprezintă perfecțiunea. Cifra anului se calculează adunând toate cifrele care compun anul: 2 + 1 + 9 = 12, iar 1 + 2 = 3.

Reprezintă Sfânta Treime, trinitatea pe care o regăsim peste tot în jurul nostru, mai ales în interiorul nostru, doar dacă ne reamintim că suntem o contopire perfectă a sufletului, minții și corpului fizic. Nimic nu este întâmplător. Totul este făcut, de Creatorul Suprem, cu un rost și într-o ordine. Ne aflăm pe a treia planetă de la Soare, ne închinăm Sfintei Treimi, ne facem semnul crucii de 3 ori, dar… și în spate, tot trei pași facem. Trei înseamnă început, mijloc și sfârșit. Înseamnă gând, emoție și faptă. Trei reprezintă prima formă stabilă, cifra fiind reprezentată grafic printru-un triunghi cu laturi egale. Dacă v-ați făcut o idee despre ce înseamnă vibrația 3, haideți să vedem ce ne rezervă un an aflat sub această vibrație”,

ne explică Mișeta.

2019 este un an important, numerologul îl numește metaforic, un an cu stea în frunte. Pentru fiecare dintre cei ce știu să fie mândri de steaua lor. Este important însă să ducem la capăt ceea ce ne propunem, să nu ne lăsăm angrenați în mai multe proiecte dacă nu avem siguranța că le putem finaliza.

Este un an al descoperirilor interioare, al exprimării în plan social, al iubirii, al sclipirii, al vieții. Un an al comunicării, al exprimării directe. Trăiți! Orice, doar trăiți! Bucurați-vă de oamenii care vă sunt alături, dar și de cei care vă intră în viață pe parcursul întregului an. Veți observa că, vreți sau nu, persoane din diferite categorii vă vor intra in viață anul acesta. Foarte important este să mulțumiți pentru „darurile” acestea, să urmăriți ce aveți de învățat de la fiecare dintre aceste persoane și să găsiți limbajul comun cu ei. Energia va fi la cote maxime într-un an de vibrație 3. De aici vin și problemele. Unii vor avea impresia că beneficiază de atât de multă energie, încât vor începe multe lucruri, dar puține vor duce la final. Spuneam că cifra 3 înseamnă început, mijloc și sfârșit. De aici, anul ne pune să înțelegem că orice începem, continuăm și ducem la bun sfârșit. Doar că facem acest lucru, pe rând, cu fiecare proiect, lucrare sau faptă. Nu începem mai multe lucruri, păcăliți de energia pe care anul ne-o dă, pentru că nu vom reuși să le ducem la final. Pe rând. Cu răbdare. Cu bucurie. Cu înțelepciune”,

a completat numerologul.

2019 este un an extraordinar pentru cine știe să aprecieze oamenii din jur:

Anul acesta este despre oameni, văzuți ca unelte trimise de Divinitate, tocmai pentru a înțelege că este necesar să învățăm ce înseamnă „împreună”. Cine știe să beneficieze de darurile primite, anul acesta va reuși să materializeze tot ce până acum a fost doar vis. Trei înseamnă magie. Cum o facem? Cu siguranță ați auzit despre magnifica Lege a Atracției, dar nu toți ați reușit să o și puneți în practică. Anul acesta a sosit timpul! Aminteam despre gând, emoție și faptă. Tot 3. Orice gând căruia îi dăm o emoție și facem primul pas către realizarea lui se va materializa în realitatea noastră concretă. Atât de simplu este și totuși, nu mulți reușesc. De ce? Pierd unul dintre cele 3 „ingrediente”. Un an cu stea în frunte. Bucurați-vă de darurile Divinității! Bucurați-vă de steaua voastră! Spor la magie! Vă doresc un an exact așa cum știți să vi-l faceți! La mulți ani!”.

La sfârșitul lunii august din 2018, Mișeta Înpușcatu a oferit echipei SmartCraiova un interviu altfel, un interviu despre pasiune, studiu, viață, familie, despre numerologia care a reușit să îi schimbe viziunea despre viață.

Despre numerologie, sănătate, liniște sufletească, reușite, pasiuni. Mișeta Înpușcatu: ”Ceea ce contează, nu se vede”

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite