SMART Craiova

100 locuri de muncă pentru lucrători în agricultură în Marea Britanie, prin intermediul Reţelei EURES

Doljenii care doresc să muncească în agricultură, în Marea Britanie, au acum această șansă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 100 locuri de muncă pentru lucrători în agricultură (cules de căpșuni, cireșe și mere) în Marea Britanie.

Pentru ocuparea acestor posturi sunt solicitate persoane care au dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, apte pentru muncă fizică grea în orice condiții de vreme, rapiditate, motivație și coordonare. Experiența constituie avantaj.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată cuprinsă între 3 și 6 luni, programul de lucru fiind de 6 zile pe săptămână.

Salariul oferit este salariul minim brut valabil în Marea Britanie la data angajării (din aprilie 2019 acesta este 6.15 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18-20 ani, 7.70 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 21-24 ani și 8.21 lire brut/oră pentru cei cu vârsta peste 25 ani).

Cazarea se asigură contra cost (52,85 lire pe săptămână) în caravane în cadrul fermelor. Transportul până în Marea Britanie şi înapoi în România este suportat de lucrător.

Persoanele interesate trebuie să completeze o aplicație accesând linkul: https://findajob.dwp.gov.uk/details/ 1 sau pot participa la un eveniment de prezentare în data de 12 martie 2019, între orele 9.00-11.00, la Casa de Cultură a Studenților – Sala de Marmură, din Craiova, strada Eugeniu Carada, nr.10, județul Dolj unde vor completa formularul de aplicaţie (este necesară prezentarea actului de identitate).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite