SMART Craiova

Cupa Regională Hard Enduro Craiova OLTENIAX 2

Primăria Municipiului Craiova vă invită sâmbătă, 20 aprilie 2019, între orele 12.00 – 17.00, la un show cu motoare turate și multă adrenalină. Organizat de Federația Română de Motociclism, Free Bike Team Râmnicu Vâlcea și Hard Enduro Craiova, evenimentul readuce în Bănie, pentru a doua oară consecutiv, Cupa Regională Hard Enduro Craiova OLTENIAX 2, un eveniment dedicat împătimiților sportului cu motor.

La ediția din acest an s-au înscris peste 100 de motocicliști, iar startul se va da sâmbătă, 20 aprilie, în parcarea laterală din stânga Centrului Multifuncțional Craiova, unde participanții vor concura la patru clase diferite: HOBBY, EXPERT, OLD BOYS și FETE.

În cadrul primei probe, cea mai spectaculoasă și la care Primăria Craiova este partener, participanții își vor demonstra abilitățile pe obstacole precum: cauciucuri, pietre, bușteni și mașini avariate. Cursa va fi o probă de îndemânare, atenție și echilibru.

Cei mai buni concurenți se vor califica apoi pentru cea de-a doua probă care se va desfășura duminică, 21 aprilie 2019, și va consta în parcurgerea unui traseu de 35 de km prin Pădurea Bucovăț. Această probă este organizată exclusiv de Federația Română de Motociclism, Free Bike Team Râmnicu Vâlcea și Hard Enduro Craiova.

Iubitorii sportului cu motor vor putea să asiste la eveniment sâmbătă, 20 aprilie, în zone special amenajate din parcarea laterală a Centrului Multifuncțional.

Cursa de motociclete cu viteză și obstacole este o etapă a Campionatului Regional.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite