SMART Craiova

Copii, părinți și bunici așteptați la Târgul Jucăriilor, ediția a V-a!

Centrul Misionar-Educativ al Parohiei Oota – Craiova şi Asociația Bucurie pentru Viață organizează, pe 19 mai, cea de-a cincea ediție a Târgului Jucăriilor. Evenimentul va avea loc la Parohia „Maica Domnului” – Oota situată pe strada General Dragalina nr. 115, lângă Liceul „Traian Vuia”.

Toți cei care aveți acasă jucării uitate de mult de copiii dumneavoastră, dar în stare bună de funcționare, le puteți dona pentru a face și alți copii fericiți.

Colectăm jucării uitate de copii, curate și funcționale, pe care le valorificăm la Târgul Jucăriilor. Așteptăm jucăriile la biserică, în perioada 14-17 mai, dar mai cu seamă pe copii, pe părinți și pe bunici în ziua târgului, pentru a ne bucura de jucării împreună cu prințese și eroi, pompieri și alte surprize”,

a spus consilier în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei şi preot slujitor la Parohia „Maica Domnului” – Oota din Craiova.

Toate fondurile obținute în urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru acordarea de burse elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, aflați în situații speciale, precum și pentru susținerea activităților de recreere terapeutică desfășurate de Asociația Bucurie pentru Viață în folosul copiilor cu afecțiuni oncologice.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite