SMART Craiova

60 de instagrameri prezintă cele mai verzi locuri din oraș, la #InstaCraiova – ediția a IV – a

Asociația April Hub vă invită la vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a IV – a, sâmbătă, 11 mai, ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova (Str. Calea București, nr. 56).

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați să găsească cele mai verzi locuri din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova.
100 dintre aceste fotografii au fost selectate, de la peste 60 de instagrameri, și vor fi expuse în a IV – a ediție a proiectului fotografic, pe data de 11 mai 2019, ora 19:30.

Anul acesta proiectul #InstaCraiova are ca tematică Jungla Urbană. Conceptul de junglă urbană (urban jungle) este din ce în ce mai popular în arhitectură. Dacă în anii trecuți echivala cu ideea de junglă de beton, agitația din oraș și lupta pentru propria existență, acum conceptul de junglă urbană se referă la crearea mai multor oaze de verdeață în oraș, la spații verzi și chiar la grădini verticale în exteriorul clădirilor. Conceptul va fi adus la viață în Sala Studio a Teatrului Colibri de către Florăria April.

Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, 13.000 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, anul acesta având ca parteneri: SERVE Clubul Cavalerilor și Florăria April.

Expoziția este deschisă în perioada 12 – 31 mai 2019, în intervalul orar: 10:00 – 19:00, de luni până sâmbătă, iar duminica în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Mai multe detalii puteți afla urmărind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook –
https://www.facebook.com/events/1755359201230400/

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite