SMART Craiova

Gurmanzii așteptați la Craiova Street Food Festival. Tacos, burgeri, sandvișuri, pizza, paella, hot dog-ul cu cârnați bavarezi și muzică live

Se anunță un weekend plin pentru craioveni. Între 31 mai și 2 iunie, Craiova găzduiește Street Food Festival.

Weekend-ul acesta, între 31 mai și 2 iunie, gurmanzii sunt așteptați în Piața Mihai Viteazul la Craiova Street Food Festival care readuce în Bănie cele mai savuroase mâncăruri street food. Timp de trei zile, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de gusturi și arome din toate bucătăriile lumii, totul într-o atmosferă relaxată, de sărbătoare, care e completată de concerte live ale unor artiști îndrăgiți.

Călătorie gastronomică în jurul lumii

Piața Mihai Viteazul din Craiova devine locul unde se va duce bătălia pentru supremația gustului desăvârșit. Aproape 40 dintre cele mai populare food truck-uri din România vor pregăti cele mai gustoase preparate street food și vor încerca să își câștige locul în farfuriile gurmanzilor craioveni. Aceștia se vor putea bucura de preparate dintr-o mulțime de bucătării internaționale precum cea mexicană, indiană, americană, italiană, spaniolă sau germană.

Concerte live

Pentru ca experiența de festival să fie una completă, mâncarea delicioasă va fi asezonată cu muzică live de calitate a unora dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști ai momentului. În cele trei zile de festival, pe scena Craiova Street Food Festival vor urca Gojira și Planet H, Șuie Paparude și Fab Morvan ex Mili Vanili.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite