SMART Craiova

12 cuști cu 12 căței adoptabili. 12 animale dornice de iubire și-au găsit stăpâni!

Iubitorii de câini au avut parte astăzi de un eveniment surpriză, extrem de emoționant, organizat, în premieră, de Salubritate Craiova: un târg de adopții canine. 12 câini fără stăpân au de astăzi un cămin al lor.

Iubitorii de animale au avut astăzi, 2 iunie, șansa de a pleca acasă cu unul dintre cei 12 câini fără stăpân prezenți la târg, exemplarele fiind sterilizate, deparazitate, vaccinate și adoptabile pe loc. Întregul proces de adopție a fost gratuit și fiecare cățel adoptat a primit un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată și o lesă. Târgul a avut loc în Parcul Nicolae Romanescu unde organizatorii evenimentului au pregătit și o zonă special amenajată pentru copii, aceștia putând participa la ateliere de reciclare creativă, confecționare de animale de hârtie sau și-au putut arăta măiestria la colorat.

Evenimentul nostru de azi are un final fericit: toți cățeii fără stăpân prezenți la Târgul de adopții canine “Adoptă un prieten, salvează o viață!” și-au găsit căsuțe, în total fiind adoptați 12 căței! Multumim, pe această cale, voluntarilor, cățeilor de la Centrul National Educare Canina care au oferit momente unice azi copiilor veniți la Foișorul fanfarei din Parcul Romanescu, reprezentanților Politia Locala Craiova, presei și craiovenilor care au promovat intens evenimentul in media dar și pe rețelele de socializare și, mai ales, oamenilor care au plecat acasă azi cu un prieten necuvântător. Voi, toți, ați fost eroii cățeilor de la Adăpostul canin Breasta. Așteptăm cu nerăbdare sa ne revedem și sa va facem cunoștința cu alți căței care așteaptă sa fie duși “acasa””,

a spus Cristina Ghenea, purtător de cuvânt Salubritate Craiova.

Cei care doresc să adopte un cățel fără stăpân sunt așteptați la Adăpostul canin Breasta (program luni-vineri, 10.00-14.30 și sâmbăta, duminica și in sărbătorile legale între 11.00-13.00). Întregul proces de adopție este absolut gratuit! În prezent, la adăpost se află peste 100 de câini.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite