SMART Craiova

Poveste de iunie. Corul pandurilor și Corul de Copii al Cercului Militar Craiova, într-un concert caritabil pentru copiii bolnavi

Este atât de emoționant să vezi în luna dedicată copiilor, micuți și adulți dăruind dragoste într-un concert caritabil pentru cei aflați în suferință, copiii de la Secția de Oncopediatrie a Spitalului Județean Craiova.

Scena Cercului Militar a fost luni, 3 iunie, plină. Corul de Copii al Cercului Militar Craiova alături de cea care a pus la cale tot acest eveniment, dirijor Mihaela Leonte, și corul Colegiului Național Militar ”Tudor Vladimirescu”. Sute de copii cântând pentru o cauză nobilă.

Pentru prima dată în istoria noastră ca și cor am organizat un concert caritabil dedicat copiilor cu diverse afecțiuni oncologice din Secția de Oncopediatrie. Toți banii strânși vor fi donați acestei secții. Ne-am gândit să venim în sprijinul acestor copii greu încercați deoarece am aflat că au multe nevoi pe care părinții nu mai au puterea de a le satisface. Cancerul este o boală cumplită, personal mi-am pierdut oameni dragi din cauza acestei boli și tocmai din acest motiv este impresionantă lupta pe care copiii diagnosticați cu afecțiuni grave o duc”,

a spus Mihaela Leonte, dirijor al Corului de Copii al Cercului Militar Craiova.

Un spectacol complex, un concert cu cântece patriotice, din folclorul românesc, dar și cu cântece interpretate de Mihaela Leonte, artist liric în corul Operei Române.

Povestea Mihaelei Leonte ați avut posibilitatea să o citiți în Smart Craiova:

În an de Centenar, o femeie învață copiii istorie, prin cântece patriotice. ”Cred că nu am avea multe din ceea ce avem, dacă cineva nu ar fi fost dârz și curajos să își riște viața…”

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite